Annonce
Esbjerg

Ransagning gav gevinst: Narkobule afsløret af politiet

Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
Annonce

Esbjerg: En narkobiks blev afsløret, da en 24-årig esbjergenser blev stoppet af politiet i sin bil mandag. Han var påvirket af stoffer under kørslen, men sagen udviklede sig yderligere derefter.

Ved visitation af manden og ransagning af hans bil og lejlighed fandt politiet stoffer, grej til narkohandel samt  10.100 kroner i kontanter.

Manden protesterede ikke mod ransagningen eller konfiskationen af de fundne genstande på hans bopæl i det indre Esbjerg.

Det drejer sig om 148 gram skunk, 15,5 gram hash og 111 pølsemandsposer, der bruges til at lave salgspakker med stoffer, samt en hashjoint og 10.100 kroner kroner i kontanter.

- Det var alt sammen med til, at vi ender med en sag om handel med stoffer, og vi undersøger nu, om manden tidligere var været indblandet i salg af stoffer eller andre brud på lov om euforiserende stoffer, fortæller politikommissær Lene Scharff fra lokalpolitiet. /stok

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce