Annonce
Sønderborg

Narkosag endte med fængsel til alsinger

Den 26-årige narkohandler har tidligere misbrugt både hård narko og hash. Det har han lagt bag sig. Han har en fast kæreste og et job venter på ham, når han løslades, har han forklaret. Foto: Palle Herløv
Casper Fisker Schultz fra Augustenborg er idømt to et halvt års fængsel for narkohandel. En anden er tidligere idømt tre års fængsel i samme sag.
Annonce

Sønderborg: Der var tale om næsten et kilogram amfetamin og flere end 800 ecstasypiller, som den 26-årige Casper Fisker Schultz blev kendt skyldig i at have deltaget i at handle med. Han blev ført ind i retslokale nummer fire ved Retten i Sønderborg iført håndjern og fikseret i et bælte.

Hovedmanden har tidligere fået tre års fængsel, mens Casper Fisker Schultz, onsdag blev idømt to et halvt års fængsel.

- Jeg håber da, der bliver taget hensyn til, at jeg har haft en mindre rolle i det, sagde Casper Fisker Schultz, før dommer Kristin Bergh gik ud for at afgøre sagen. Hun tog faktisk hensyn til, at han har haft en mindre rolle.

Han var i en lejlighed på Alsgade i Sønderborg op til 24. marts 2020, hvor hovedmanden cuttede narkotika og fyldte i poser. Men Casper Fisker Schultz var til stede, han hjalp til dels med at putte poser i fryseren og at bringe salgsposter til hovedmanden.

Men Casper Fisker Schultz fik ikke andel i pengene.

- Slet ikke, sagde han i retten, hvor han erkendte sig skyldig. Anklager Mads Emil Wietz procederede for tre års fængsel.

- Jeg mener ikke, der er grundlag for at idømme ham en betinget straf eller en kombinationsdom, sagde han. Han henviste til de næsten et kilogram amfetamin og de 800 ecstasypiller.

Annonce

En underordnet rolle

Forsvarer Gert Dyrn talte for to år og tre måneders fængsel som passende og nævnte afgørelse i lignende sager.

- Han har bistået. Nærmest gået lidt til hånde. Han har ikke haft andel i fortjenesten, og han har ikke haft en central rolle, sagde han.


Jeg håber da, der bliver taget hensyn til, at jeg har haft en mindre rolle i det.

Narkohandler i retten


Langt det alvorligste forhold handlede om at have besiddet 873,4 gram amfetamin i lejligheden på Alsgade i Sønderborg. Han erkendte også at have købt 300 gram hash i Aabenraa, og at have købt 100 gram amfetamin på et ukendt sted - begge forhold er fra april 2020.

- Jeg er tilfreds, sagde Casper Fisker Schultz efter dommen. Han blev straks sendt retur i fortsat varetægtsfængsling indtil den egentlige afsoning kan begynde. Han har siddet varetægtsfængslet siden juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Ejvind er ny holdkaptajn for indsamling af  julehjælp til fattige børnefamilier:  248 har allerede søgt om mad og gaver

Annonce