Annonce
Sønderborg

Natbar måtte evakueres efter angreb med tåregas eller peberspray

Gæsterne på Bob's Bier Bar måtte lige en tur ud på gaden sidste lørdag nat, fordi en gæst havde tømt noget peberspray eller tåregas inde på værtshuset
Det var sandsynligvis en gæst, der spredte peberspray eller tåregas på natbaren Bob's Bier Bar i Sønderborg centrum i den forgangne weekend.
Annonce

Sønderborg: Der var som så ofte gang i den på beværtningen Bob's Bier Bar i Lille Rådhusgade, hvor der blev skyllet shots, drinks og fadøl ned, mens der blev skrålet med på tiden store hits. Men pludselig måtte lokalet evakueres. For klokken godt et natten til lørdag 2. november fik gæsterne svien i øjnene.

- Alle blev udsat for peberspray igennem ventilationen - der blev også talt om, det var tåregas. Jeg har selv støvallergi og mærkede det derfor før alle andre, fortæller Christian Steen Pallesen.

Alle gæsterne kom sikkert ud, til baren atter var fyldt med frisk luft.

Det er svært at sige, om det er peberspray eller tåregas. Men jeg tror ikke, det er noget, som har været så sofistikeret, at de har spredt det ind i ventilationen ved indsugningen udefra. Jeg tror mere, nogen har tømt det inde i lokalet, og så er det spredt rundt på den måde. Lidt ligesom i gamle dage, når nogen smed en stinkbombe.

Jens Peter Rudbeck, politikommissær

Annonce

Sigtet for grov vold

Politikommissær Jens Peter Rudbeck, Syd- & Sønderjyllands Politi, bekræfter, at der blev sendt en politipatrulje til baren natten til lørdag.

- Ja, det gjorde vi. Det er svært at sige, om det er peberspray eller tåregas. Men jeg tror ikke, det er noget, som har været så sofistikeret, at de har spredt det ind i ventilationen ved indsugningen udefra. Jeg tror mere, nogen har tømt det inde i lokalet, og så er det spredt rundt på den måde. Lidt ligesom i gamle dage, når nogen smed en stinkbombe, fortæller han. Politikommissæren oplyser, at de ikke gør mere ved sagen.

I slutningen af oktober blev en 68-årig mand fra Aarhus sigtet for grov vold, da han en aften havde tømt en peberspray i en Lidl-butik i Viby. 35 personer blev evakueret fra butikken, fordi der var mistanke om et muligt kemikalieudslip - det viste sig altså senere at være peberspray. Ingen personer kom alvorligt til skade eller havde behov for at blive behandlet.

Rettelse: Navnet på baren er søndag rettet fra Hedis Bierbar til Bob´s Bier Bar. Redaktionen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce