Annonce
Esbjerg

Natskyggen blomstrer på dansk

Natskygge har sendt sin første single på gaden, og i foråret 2020 forventes bandets debutalbum at være klar. Foto: Peter L Smith.

Esbjerg: Frem af den vestjyske muld er spiret en ny musikplante med navnet Natskygge.

Fire gutter har fundet sammen og har hældt gammel musik på nye flasker, og ud af det er der opstået en helt ny genre, nemlig garagespace.

Det er kombination af knastør fuzzguitar, klassiske psych- og space-elementer, samt tunge doom-inspirerede kompositioner, og godt blandet sammen kan man godt glemme, at vi skriver 2019 og ikke 1972.

Natskygge skiller sig ud ved at synge på dansk, og den første single "Drømmen falder" er allerede sendt på gaden, og på blot to dage blev nummeret streamet over 1.000 gange.

Singlen er produceret og mixet af Rasmus Madsen og masteret af Christian Bonde fra bandet Whores and Thieves. Cover-art til debutalbummet, der forventes på gaden i foråret 2020, er lavet af Maarten Donders fra Paris.

Bandet har base i Esbjerg og består af Thomas Iversen på vokal og guitar, Martin Lykkegaard på guitar, Dan Kunstmann på bas og Thomas Sørensen på trommer. /jeo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce