Annonce
Sydjylland

Nattens 'fulde' overblik: Politi havde travlt med at stoppe påvirkede bilister

Foto: Arkivfoto/Michael Bager.
Annonce

Både Syd- og Sønderjyllands Politi og Sydøstjyllands Politi havde travlt med påvirkede bilister lørdag aften og natten til søndag. Få overblikket her over en påvirket aften og nat.

Kokainkørsel

Vi starter overblikket med en 29-årig mand fra Esbjerg, der blev stoppet af politiet i sin bil på Storegade.

Politiet stopper esbjergenseren klokken 21.50, hvor de tester ham positiv for kokain. Han bliver derfor sigtet for at køre med euforiserende stoffer i blodet.

Manden på den lille knallert

En 51-årig mand forsøgte at snige sig påvirket gennem natten på Sønder Landevej ved Sønderborg natten til søndag den 31. marts klokken 00.24.

Sådan skulle det dog ikke ende.

Manden blev stoppet af politiet på sin 30-knallert og blev sigtet for at i påvirket tilstand.

Narkopåvirket tysker

En tysk kvinde blev stoppet ved Frøslev Grænseovergang klokken 03.55 natten til søndag. Den 32-årige kvinde blev testet positiv for amfetamin. Hun blev derfor sigtet for kørsel med euforiserende stoffer.

Påvirket i Vorbasse

En 29-årig mand fra Vorbasse blev rutinemæssigt standset på Gildbjergvej i Vorbasse natten til søndag klokken 04.44. Efter et pust i alkometeret kunne politiet konkludere, at manden var for påvirket af alkohol til at kunne køre videre.

På tur med stoffer og peberspray

En 37-årig mand kom i problemer klokken 04.45 den 31. maj.

Manden fra Løgumkloster blev stoppet af politiet på Nordre Landevej i Tønder. Politiet skønner manden påvirket og ganske rigtigt. Den 37-årige mand bliver sigtet for at køre med euforiserende stoffer i blodet. Ikke nok med det så finder politiet også en peberspray. Han bliver derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Ung påvirket mand i færdselsuheld

Normalt er det ikke så svært at undvige stillestående biler på en parkeringsplads.

Det viste det sig at være for en ung 23-årig mand fra Esbjerg på 7-eleven i Esbjerg søndag morgen klokken 07.06. På tankstationens parkeringsplads påkørte den unge mand en parkeret bil. Da politiet kommer frem, kan de konkludere, at manden er påvirket af euforiserende stoffer. Han bliver derfor både sigtet for at have kørt under indflydelse af euforiserende stoffer og for at være skyld i et færdselsuheld.

Den påkørte bil led dog ikke den store skade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Herrehåndbold For abonnenter

Thomas Mogensen farede vild på landevejen og mistede noget af sig selv

Annonce