Annonce
Varde

Navy Seal træner TRX Training Summit på kasernen

Randy Hetrick er manden bag det populære TRX-træning. Nu kommer han til Oksbøl ved det internationale event TRX Training Summit. PR-foto

Oksbøl: Randy Hetrick, ex Navy Seal og grundlægger af det verdensomspændende brand TRX, kommer til byen. Helt præcist bliver det 24.-25. august, hvor han gæster Oksbøl Kaserne og står for en omgang træning ved det store internationale TRX Training Summit, som bliver det største af slagsen uden for USA.

Det er active aid fra Viborg, der står bag arrangementet, og både professionelle og private kan deltage i eventet, der bliver med et tætpakket program fuld af træning, networking og udfordringer.

Randy Hetrick har udviklet TRX-systemet, hvor man ved hjælp af et par nylonstropper med håndtag træner hele kroppen med sin egen kropsvægt. I dag er TRX udbredt til stort set alle fitnesscentre, ligesom hr. og fru Danmark også har taget det med ind i stuen derhjemme.

Udover den store TRX Training Summit, som er henvendt til det civile Danmark, afvikles der fredag 23. august en særlig dag for blandt andet ansatte i det danske forsvar samt veteraner.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

IS-medlem er inderligt uvelkommen

Et tidligere medlem af Islamisk Stat ankom mandag til Danmark, og blev straks anholdt. Manden har siddet fængslet i Tyrkiet, men blev sendt til Danmark på begæring af de danske myndigheder. Formentlig skal man være jurist for at forstå, hvorfor Danmark har bedt om at få den pågældende udleveret. Han er inderligt uvelkommen. Manden er den 28-årige Ahmad el-Haj. Han er af palæstinensisk oprindelse, men ærgerligt nok udelukkende dansk statsborger. Passet kan han derfor ikke miste. Trods det danske pas er det naturligvis grotesk at påstå, manden er vendt hjem. Danmark er ikke et hjem for mennesker, der har vendt os ryggen og direkte kæmpet mod landets interesser. Justitsminister Nick Hækkerup er blevet kritiseret for at lægge pres på domstolene i sagen om den den udleverede. Ministeren har nemlig sagt, at manden forhåbentlig bliver dømt for de forbrydelser, han har begået. Kritikken kommer fra De Radikale og Enhedslisten. Strengt taget har de ret i, at det ikke er en ministers, men domstolenes opgave at vurdere, om en sigtet er forbryder eller ej. Men ikke desto mindre er Nick Hækkerups spontane reaktion absolut forståeligt. Så skulle en domstol kende den pågældende skyldig, sker det forhåbentlig efter straffelovens paragraf 114. Den såkaldte terrorparagraf åbner nemlig mulighed for fængsel på livstid. Sanktionen er aldeles passende, hvis den 28-årige skulle vise sig at have deltaget i Islamisk Stats uhyrlige forbrydelser. Måtte han i givet fald aldrig komme på fri fod eller i hvert fald sidde i fængsel, til han er en meget gammel mand ligesom den firedobbelte politimorder Palle Sørensen. Han tilbragte 33 år bag tremmer. Ahmad el-Haj blev ifølge flere medier hårdt såret under et bombeangreb og sidder i kørestol. Han har fortalt Weekendavisen, at han inderligt fortryder sine handlinger. I betragtning af de konsekvenser hans indsats for Islamisk Stat har haft for ham selv, er det såmænd ganske muligt. Nogen formildende omstændighed er det imidlertid ikke.

Annonce