Annonce
Debat

NB vil bruge vælgernes støtte med krav til den kommende statsminister

Læserbrev: Tak for opbakningen, engagementet og tilliden, der skal bruges til at få Danmark på ret kurs. Som Nye Borgerliges folketingskandidat vil jeg kvittere for, at udlændingepolitikken bliver stram.

Vi i Nye Borgerlige oplever her på det sidste, at meningsmålingerne giver os rekordhøj opbakning. Forleden kunne Altinget berette om, at Nye Borgerlige er det tredjestørste parti, målt på antallet af medlemmer. Derefter skrev BT, at vi er tredjestørste parti i deres seneste meningsmåling fra YouGov. Herefter meddelte TV 2, at Megafon gav ca. samme støtte blandt vælgerne. Fra 4 til 21 mandater. Mere end en femdobling til Nye Borgerlige, hvis der var valg nu.

Nu er det som bekendt således, at når ét parti går frem, ja, så går andre tilbage. Megafon- og YouGov-måligerne er de højeste nogensinde, så er der andre målinger, som viser andre fordelinger af stemmerne. Det ændrer ikke ved, at vi i Nye Borgerlige har oplevet en enorm fremgang, siden vi kom i Folketinget.

Denne store støtte fra vælgerne vil vi bruge til at få Danmark på ret kurs. Udlændingepolitikken vil vi have løst fra bunden. Danskerne skal have lov at bestemme meget mere selv - det gælder også over deres egne penge.

Endnu engang hjertelig tak for jeres store støtte til Nye Borgerlige. Denne støtte giver D-vitaminer til engagement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Spejdercenter efterspørger den gode gerning fra Vejdirektoratet i grotesk skiltesag

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce