Annonce
Sydjylland

Nedbrud hos TDC: Lammer telefoner hos både sygehuse, brandvæsen og politi i Region Syddanmark

Foto: Michael Bager
Et nedbrud hos TDC er i øjeblikket skyld i, at telefonerne hos sygehuse i hele Region Syddanmark ikke virker.
Annonce

Telefonerne på sygehuse i hele Region Syddanmark virker ikke i øjeblikket. Det skyldes et nedbrud hos TDC. Det skriver Region Syddanmark på Twitter.

På grund af nedbruddet kan man tirsdag aften ikke komme i telefonisk kontakt med hverken sygehuse eller lægevagter i hele Region Syddanmark.

Opfordringen lyder derfor, at man skal ringe 112 ved livstruende situationer. Hvis man skal i kontakt med lægevagten eller sygehus ved ikke-livstruende situationer skal man i stedet møde op på sygehuset eller hos lægevagten.

"1-1-2 virker, men skal kun bruges til akutte nødstilfælde. Andre patienter skal bare møde op på sygehuset," skriver Region Syddanmark i tweetet.

Annonce

Også telefonproblemer hos politiet

Hos Fyns Politi oplever man lignende problemer tirsdag aften.

"Vi oplever problemer med at ringe fra og modtage opkald på vores mobiltelefoner. Der er muligt tale om et landsdækkende problem. Men vi er selvfølgelig klar på 114", skriver Fyns Politi på Twitter.

Samme problemer oplever man hos Sydjyllands Politi.

"Vi oplever problemer med at ringe fra og modtage opkald på vores mobiltelefoner - det er angiveligt et landsdækkende problem. Men vi kan sagtens træffes via 114 og hvis det haster på 112,2 skriver Sydjyllands Politi på Twitter.

Også hos brandvæsenet er der tirsdag aften problemer med telefonnettet.

"Der kan i øjeblikket ikke ringes direkte til brandvæsnets hovednummer, men vi får alarmopgaverne direkte fra alarmcentralen / 112, og den forbindelse virker," skriver TrekantBrand på twitter tirsdag aften ved 19-20-tiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce