Annonce
forside

Nederlag i årets første kamp

Lørdag eftermiddag spillede Kolding B årets første kamp i turneringen, her mødte de VSK Aarhus på hjemmebane. Inden kampstart lå VSK Aarhus på en niendeplads, hvor Kolding var helt oppe på en fjerde. Det så derfor ud til at kunne blive en god start for Koldingholdet.

Modstanderne startede kampen ud med høj intensitet og pres fra start, dette resulterede i en scoring i 16. minut, blot to minutter senere øgede de føringen med en scoring til 2-0. Kort inden pausefløjtet udlignede Kolding med en scoring fra Emil Linnet Raarup.

Ved anden halvlegs start var presset fra modstanderne igen højt, og de fik en scoring i 57. minut. Kolding udlignede herefter, med scoring fra Christian Wogensen, i 69. minut. I 83. minut scorede modstanderne igen, og de lukkede kampen med en scoring til 5-2 i overtiden. Kolding tabte altså til VSK Aarhus.

I næste kamp møder Kolding, Esbjerg på udebane.

Kolding B - VSK Aarhus 2-5 (1-2)

Fodbold, Danmarksserien, herrer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce