Annonce
EfB

Nederlag til 1. divisionshold: Lars Olsens hold var alt for gavmildt

Esbjerg-træner Lars Olsen måtte tirsdag aften indkassere et nederlag på 4-3 i træningskampen mod Kolding IF fra 1. division, og koldingensernes sejr var der intet at indvende imod. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix
Et velspillende 1. divisionshold fra Kolding IF vandt 4-3 (2-2) i en tempofyldt og afvekslende træningskamp.
Annonce

FODBOLD: Selvom det var den første af en stribe træningskampe og det primært handlede om at få kilometer i benene, passede det ikke EfB-cheftræner Lars Olsen, at hans hold tirsdag aften tabte 4-3 til Kolding IF fra den næstbedste række.

- Nej, nej, nej, udbrød han flere gange undervejs og slog derefter ud med armene.

Det begyndte ellers ret så fornuftigt for Olsen & Co., der kom foran 1-0 på en fin scoring efter et kvarters spil i en situation, hvor Yuri Yakovenko fikst fik driblet sig fri, og han sendte bolden ind foran mål, hvor Patrick Egelund bare skulle sætte indersiden på.

Syv minutter senere blev det 2-0. Pyry Soiri overløb simpelt hen hele Kolding IF-forsvaret og scorede sikkert. Det v ar virkelig en flot solopræstation, men derefter var det småt med oplivende EfB-momenter, og det var selvfølgelig primært derfor, at Lars Olsen var utilfreds.

EfB's hold faldt stille og roligt fra hinanden, og det udnyttede Kolding IF, som også virkelig spillede fint den sidste time af kampen - og det kastede ikke mindre end fire scoringer af sig mod et særdeles gavmildt superligahold, der var alt for let at overspille.

Jakob Kiilerich fik god hjælp af anfører Rune Nautrup til 1-2-målet mod et tøvende EfB-forsvar, hvor navnlig Viktor Tranberg havde ualmindelig svært ved at sætte sig igennem. Kolding-kaptajnen havde i hvert fald ikke skyggen af problemer med at vinde de indbyrdes nærkampe.

Det blev også 2-2 før pausen. Det var faktisk lidt af en klassescoring, hvor Rune Nautrup lagde bolden ud til Morten Ohlsen Hansen, og han sendte derefter en perfekt bold ind i fødderne på Denis Fazlagic. Jeppe Højbjerg i EfB-målet var chanceløs.

Begge hold skiftede stort set hele banden i halvlegen, og det slap Kolding IF klart bedst fra. André Jacquet Jepsen scorede til både 3-2 og 4-2. I forbindelse med 3-2-målet fik han dog god hjælp af en fuldstændig passiv Mathias Rosenørn i Esbjergs mål.

I den fase af kampen sad Kolding IF på det hele, og 1. divisionsholdet, der for første gang havde Morten Mølkjær på sidelinjen som cheftræner, og kunne snildt have lavet et mål eller to mere.

I slutfasen fik EfB dog hanket en smule op i sig selv. Adrian Petre fik reduceret til 3-4 tre minutter før tid, mens Jesper Lauridsen havde chancen for udligning i de sidste sekunder. Den bold kom dog ikke ind over stregen - og så løb Kolding IF altså med sejren i årets første træningskamp.

Og apropos Adrian Petre , så var der tirsdag en historie i flere rumænske medier om, at Steaua Bukarest angiveligt skulle have budt en halv million euro for ham.

- Det har jeg også læst, men mere ved jeg så til gengæld heller ikke, sagde EfB-sportschef Jimmi Nagel.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce