Annonce
forside

Nederlag til Kolding B

Kolding Boldklub spillede lørdag eftermiddag på udebane imod FC Sønderborg. Det var en meget vigtig kamp for Sønderborgs vedkommende, eftersom en sejr i kampen var med til at sikre dem overlevelse i Danmarksserien. Kolding havde dog klaret sig bedre i sæsonen, og havde derfor mere selvtillid til kampen. De kunne dog hverken nå en oprykning eller nedrykning, og havde dermed ikke så meget at spille for.

Allerede fra start viste der sig et højt pres især fra Sønderborg. I 21. minut scorede de deres første mål, herefter viste der sig en høj aggressivitet, og der blev uddelt en masse gule kort. I anden halvleg scorede modstanderne to mål på ti minutter, og gjorde det derfor svært for Kolding at nå en sejr. Kolding tabte kampen 3-0. Næste gang spiller Kolding ude imod B1913.

FC Sønderborg - Kolding Boldklub 3-0 (1-0)

Fodbold, Danmarksserien, herrer

Mål for FC Sønderborg: Isaac Ameyaw (21.), Ahmed Jomaa (52.) og Jesper Hell (60.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce