Annonce
forside

Nederlag til Kolding IF

Kolding IF spillede torsdag eftermiddag endnu engang på udebane. Denne gang gik turen til Djævleøen, hvor Koldingholdet mødte BK Frem. Inden kampen stod Kolding til at være favoritter, eftersom de har vundet de seneste to kampe, hvor de har mødt hinanden. Kolding lå desuden inden kampstart på femtepladsen, hvor BK Frem lå i bunden af puljen.

Fra start af viste begge hold stor aggressivitet og kampgejst, men ingen af de to hold lykkedes med at komme på måltavlen i første halvleg. Anden halvleg var der lige så høj intensitet fra begge hold, og det viste sig i de seks gule kort, som blev uddelt i kampen. Til slut var der især højt pres specielt fra modstanderne, der i 81. minut fik skudt bolden i nettet. Kolding kom ikke på måltavlen, og tabte dermed kampen 1-0.

Næste kamp spilles hjemme søndag imod FC Sydvest.

BK Frem - Kolding IF 1-0 (0-0)

Fodbold, oprykningsspil i 2 division, herrer

Mål BK Frem: Adam Emil Skaanning Jakobsen (81.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce