Annonce
Ribe Esbjerg HH

Nederlag til ligarivaler: Ribe-Esbjerg HH måtte bøje sig

Miha Zvizej og Ribe-Esbjerg HH tabte klart til Skanderborg i onsdagens træningskamp. Foto: Ole Nielsen
Ribe-Esbjerg HH tabte onsdagens træningskamp mod Skanderborg med 29-24 (11-11). Fredag går det løs igen.
Annonce

RIBE-ESBJERG HH: Det blev ikke til den tredje sejr i træk i træningskampene for ligamændene fra Ribe-Esbjerg HH, der ellers har lagt ganske fornemt fra land med klare sejre over SønderjyskE og senest TTH Holstebro, som fik en snitter på 32-26.

Ribe-Esbjerg HH tabte onsdagens test mod ligarivalerne fra Skanderborg, der trænes af den tidligere Ribe-Esbjerg-træner Nick Rasmussen. Skanderborg vandt kampen med 29-24 efter uafgjort 11-11 efter de første 30 minutter.

- Det var måske meget godt lige at få en reminder om, at man altså skal stramme op, hvis man vil være med. Vi brænder meget og virker generelt ikke super skarpe, konstaterede cheftræner Kristian Kristensen efter nederlaget.

Ribe-Esbjerg HH kom hurtigt bagud 4-0, men holdet fik sig slidt tilbage. I anden halvleg begyndte det også dårligt med boldtab og tekniske fejl.

- Det var et noget broget billede. Det må jeg sige, og så kom vi til at halse bagefter. Skanderborg dækkede rigtig godt op, det samme kan man ikke sige om os, selvom både Søren (Rasmussen, red.) og René (Villadsen, red.) egentlig tog godt fra inde i målet.

Hos Ribe-Esbjerg HH havde Daniel Ingason tilbage efter en længere skadespause, mens Gunnar Steinn Jónsson fortsat sidder udenfor og plejer en drilsk lægskade.

Nicolai Nygaard blev topscorer med seks mål.

Allerede fredag spiller Ribe-Esbjerg igen en træningskamp, når Lemvig-Thyborøn venter i Trolds

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Annonce