Annonce
Varde

Nedrivning af brugs: Borgmesteren er glad på sin hjembys vegne

Borgmester Erik Buhl bor selv i Skovlund. Han er på sin bys vegne meget glad for, at den gamle brugs nu skal rives ned. Arkivfoto: Chresten Bergh
Erik Buhl (V) er borgmester i Varde Kommune, men han er også borger i Skovlund, hvor han har boet hele sit liv. Han er, ligesom resten af byen, glad for, at den gamle brugs endelig skal rives ned.
Annonce

Skovlund: - Jeg er rigtig glad på Skovlunds vegne. Den gamle brugs har skæmmet byen i mange år, siger Erik Buhl (V), borgmester i Varde Kommune. Som borger i Skovlund gennem mange år, glæder han sig over udsigten til, at bygningen skal fjernes fra bybilledet. - Byen kommer til at fremstå meget pænere, når den er væk, siger Erik Buhl.

Annonce

Stærk lokal DNA

Borgmesteren er ligesom Peter Breum meget imponeret over den store lokale opbakning til indsamlingen. Men han er ikke decideret overrasket. Han mener nemlig, at det ligger naturligt til folk i området at støtte den slags initiativer. - Det viser, at den stærke lokale DNA, som jeg har kendt hele livet, stadig er i live, siger Erik Buhl. Han forklarer, at det store initiativ fra Skovlunds borgere også er en af de største årsager til, at kommunen går ind og hjælper med at rive bygningen ned. - Kommunen går netop ind og støtter projektet, fordi det lokale initiativ blandt Skovlunds borgere har været så stærkt, siger borgmesteren.

Annonce

Helt op til borgerne

Selvom Erik Buhl er vant til at bestemme, så har han ikke en holdning til, hvad der skal være i stedet for den gamle brugs. Det lader han være fuldstændig op til Skovlunds borgere. - Det er borgernes fortjeneste, at bygningen endelig skal væk, så det skal være helt op til dem, hvad der kommer bagefter, siger Erik Buhl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Peder Foldager ude i tredje runde

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

EfB

EfB stiller med A-formationen mod Vejle

Annonce