Annonce
Esbjerg

Nedtagning af plakater for aflyst sexmesse afventer bedre tider

Et symbol på coronakrisens indtog og nedlægning af event-Danmark. Reklamen for den aflyste messe findes stadig på tekniker-skabe rundt omkring i Esbjerg og Varde kommuner. Foto: Heidi Bjerre-Christensen.
Plakater for Erotic Worlds aflyste sex-messe i april hænger stadig på el-skabe i både Esbjerg og Varde kommuner. Arrangør lover, at de bliver fjernet, når firmaet kommer på omgangshøjde igen på den anden side af coronakrisen.

Esbjerg/Varde kommuner: Sexmessen Erotic World var et i den lange række af arrangementer, der allerede i marts blev aflyst eller udskudt som følge af myndighedernes retningslinjer i forsøget på at inddæmme coronavirussets ukontrollerede spredning, og rundt omkring på lyskasser og elskabe i både Esbjerg og Varde kommuner hænger Erotic Worlds nu solblegede, lyserøde plakater stadig som en påmindelse om landets totale nedlukning.

JydskeVestkysten Esbjerg er blevet kontaktet af læsere, der ikke begriber, hvorfor Esbjerg kommune ikke har foranlediget fjernelse af plakaterne ved eksempelvis Storegade-krydset, men det har sin naturlige forklaring, siger direktør for Teknik & Miljø, Erik Jespersen:

- Esbjerg Kommune har ikke givet tilladelse til opklæbning af plakaterne - vi skal alene give tilladelse, hvis der er tale om opsætning i lygtepæle eller anden kommunal ejendom. I det omfang, sådanne plakater sidder på kommunale skabe - for eksempel signalstyringsanlæg - ville vi forlange dem fjernet, men i dette tilfælde, hvor plakaterne er klæbet op på andre firmaers skabe - såsom TDC og Norlys - er det disse firmaer, der som ejer af skabene skal få dem fjernet. Vi har ikke mulighed for at gøre det på andres ejendom. Men jeg vil da håbe, at det bliver gjort snart. Plakaterne pynter ikke just i byrummet, siger Erik Jespersen.

Annonce

Ikke først for

Hos Erotic World lægger marketingsansvarlig Michel Mortensen sig fladt ned, men han henviser til, at virksomheden stort set har været lagt ned af coronakrisen:

- Vi rydder normalt op efter os selv, men vi er lagt ned 100 procent af coronakrisen. Som event-virksomhed har vi et enormt efterslæb - vi har sendt alle hjem, og nogle af medarbejderne har vi været tvunget til direkte at afskedige. Årets messer i Valby og Fredericia havde vi arbejdet hårdt på i godt fire måneder, inden coronakrisen indtraf, og alt lukkede ned, så messerne måtte aflyses, og vi har mange penge ude at svømme. Derfor har nedtagning af plakaterne ikke stået øverst på prioriteringslisten, men vi skal nok nå til det, lover Michel Mortensen.

Erotic Worlds sexmesse i Fredericia forventes afholdt 6., 7. og 8. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Tønder

Stærk utilfredshed i Tønder og stor glæde på Rømø: Grænseåbning får meget blandet modtagelse

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce