Annonce
Ribe-Esbjerg HH

Nedtur mod Århus: - Spillerne savnede simpelt hen noget gejst

Ribe-Esbjerg leverede en dårlig og usammenhængende præstation i hjemmekampen Århus, og den slags ender jo ofte med et nederlag. Det gjorde det så også for Ribe-Esbjerg. Foto: John Randeris
Cheftræner Lars Walther var meget skuffet efter nederlaget til Århus, og han beordrede spillerne tilbage i omklædningsrummet for at få talt ud om tingene.
Annonce

RIBE-ESBJERG HH: - Jeg ved ikke, hvad det er, vi render og laver. Der var jo ingen gejst. Det var tæt på håbløst. Og ja, jeg er virkelig skuffet over det.

Cheftræner Lars Walther havde kaldt det sæsonens hidtil vigtigste kamp, men han måtte efterfølgende erkende, at hans hold på ingen måde ramte det ønskede niveau.

- Vi har ingen tacklinger, og vi har ingen redninger. Det var bare sådan, det var. Jeg må sige, at jeg havde betydeligt større forventninger til os. Vi skal jo vinde sådan en kamp, men måske er vi bare ikke ret god til at være favorit. Jeg ved det ikke. Nu vil jeg ind at høre, hvad spillerne har at sige.

- Det her kunne vi i hvert fald ikke være bekendt. Det er helt sikkert.

Annonce

Meget at arbejde med

Anfører Gunnar Steinn Jónsson havde svært ved at pege på, hvorfor han og holdkammeraterne spillede så langt under vanligt niveau.

- Nu kan jeg kun tale for mit eget vedkommende, og jeg følte mig i hvert fald klar. Det kan godt være, at det ikke så sådan ud, men alle gjorde selvfølgelig, hvad de kunne. Man spiller jo ikke en dårlig kamp med vilje. Vi vil alle det her rigtig meget, og det skal vi holde fast i, mente Jónsson.

Mødet i omklædningsrummet varede et godt stykke tid, og Jónsson erkender, at der er meget at arbejde med efter sådan en præstation eller mangel på samme.

- Vi er slået lidt tilbage. Vi skal have kigget på forsvaret, hvor vi ikke er, hvor vi skal være, men vi må op på hesten igen. Der er ikke andet at gøre, og det skal vi nok komme. Der kommer bump på vejen, og bumpet i kampen mod Århus var et af større.

Ribe-Esbjerg HH har ni dage til den næste ligakamp. Det er ude mod Skanderborg, der har hugget 37 mål i kassen i begge deres seneste to kampe.

- Nu skal vi lige have dette her ud af systemet, og så ser vi fremad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce