Annonce
Varde

Nej til hvide vinduer - det kan da ikke passe

Det er sommerhuset her, som ikke må have hvide vinduer ifølge den gældende lokalplan fra 2013. Følgende farver kan anvendes: Sort, antracitgrå og mørkegrå, mørkebrun, mørkerød, mørkegrøn og mørkeblå. Foto: Henrik Reintoft
Annonce

Læserbrev: Efter at have læst artiklen om sommerhusejeren ved Henne Strand, der skal skifte de indsatte hvide vinduer til sorte, så er min første tanke: Det kan da ikke passe – det er helt uden for sund fornuft. Billedet af huset – flot nybygget klassisk sommerhus, sort beklædning med hvide vinduesrammer – passer perfekt til Henne Strand.

Naturligvis skal lokalplanen respekteres, men hvis samtlige nybyggede sorte sommerhuse ved Henne Strand skal have sorte døre og vinduesrammer, så bør lokalplanen ændres straks. Det kan være et flot hus, hvor alt er sort – men at dikterer alt nybyggeri, der er sort, ikke må have hvide vinduer, det er helt uden fornuft. Jeg håber, den sunde fornuft får overtaget i denne sag – at ejeren af huset får dispensation til at beholde de isatte vinduer, og at der hurtigst muligt ændres i lokalplanen.

Plan- og teknikformand Preben Friis-Hauge (V) siger, man vil håndhæve de nye lokalplaner, og selvfølgelig skal man det, men som i dette tilfælde, hvor regulativet er unødvendigt stramt, bør man ændre lokalplanen.


Hvis samtlige nybyggede sorte sommerhuse ved Henne Strand skal have sorte døre og vinduesrammer, så bør lokalplanen ændres straks.

Frank Møller
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Næsthøjeste smittestigning nogensinde: De fleste kommuner rammes

Annonce