Annonce
Tønder

Nej til mere havvindmøllepjat i Tønder Kommune

Annonce

Læserbrev:  I mange år er forslag til havvindmølleprojekter poppet op i Tønder Kommune. Politikere lovede at lytte til deres borgere. Et løfte, der kun holdt i kort tid. Kommunen bruger store ressourcer hver eneste gang. Vi borgere bliver nervøse og er fuldstændig tilsidesat, når projektmagere igen vifter pengeposer. Nye uvenskaber skabes og gamle vedligeholdes.

Vi tvinges konstant til at være kampklar, når kommunen igen truer alles helbred, ejendomsværdier, den skønne natur, turismen mm. Vi bruger alle uendelig meget tid på meningsløse havvindmølleprojekter, hvor nogle mener, at de har ret til at berige sig på andres bekostning. Summen vil dog altid vil være negativ, både for dem, men også for os.

”Dem og os”, dét er blevet vores samfund. Dem, de fuldstændigt ligeglade. De vil ødelægge alt, så længe de tror på en økonomisk vinding. Os, der kæmper for natur, helbred, klima, turisme mm. Vi kæmper for alle i Tønder Kommune. Vi er hverken egoistiske eller misundelige, og kæmper oprigtigt for en bedre fremtid for Tønder Kommune. En fremtid uden konstant krig. En fremtid uden havvindmøller på land.

Ingen fremtid findes for politikere, der ikke kan skabe fred og godt helbred omkring sig, men i stedet gentagende tvinger os ud på denne ørkenvandring. Vi opfordrer jer derfor til at gøre som andre kommuner. Indse at havvindmøller ødelægger bl.a. venskaber, natur, helbred og kommunens økonomi. Stop dette vanvittige mareridt. Sig ”Nej til kæmpe havvindmøller på land” også i Tønder Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvor er Mette Frederiksen?

Annonce