Annonce
forside

Nej til nisse-tvang

Læserbrev: Marie Krarup har åbenbart været forbi Skovparken og set noget, hun ikke kunne lide. Der mangler julepynt, og det er et problem, for så er man ikke en del af Danmark.

Jeg kan ikke lade være med at tænke, at fraværet af burka-kvinder og paraboler, der venner mod Mekka må have skuffet, og at der derfor skal findes et hår i suppen. Det må være trist aldrig at have noget positivt at sige om vores nydanske medborgere.

Til gengæld synes jeg, at Marie Krarup kunne bruge lidt krudt på nogle af de virkelige problemer, dette land har. Som for eksempel, at der bare bliver flere og flere fattige, bl.a. fordi regeringen, støttet af Dansk Folkeparti, har skåret i ydelserne for de mest udsatte ledige. Det ses ekstra tydeligt i den store stigning i behovet for julehjælp i år. Det handler altså om danskere, som ikke har råd til julemad - og da slet ikke den julepynt, som man tilsyneladende har pligt til at hænge op.

Se, det kunne Marie Krarup gøre noget ved, hvis hun mener det med jul alvorligt. Og ja, jeg har nisser i min stue, men jeg kunne aldrig drømme om at indføre nissetvang overfor nogen som helst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce