Annonce
Esbjerg

Nem Byg Cycling i storslået cykelterræn i Norditalien

Holdet fra Nem Byg Cycling har efterhånden eksisteret i fem år og har lige været i Norditalien, hvor Nationalpark Stelvio byder på et storslået cykelterræn. Holdet består af medarbejdere, kunder, leverandører og venner. Privatfoto
På tre dage cyklede holdet 350 kilometer og 7500 højdemeter, fortæller holdkaptajn Lars Bülow.

Esbjerg: Fra onsdag til lørdag i forrige uge var et hold fra Nem Byg Cycling at finde i Norditalien, nærmere bestemt i Bormio i Lombardiet.

- Vi har haft nogle fantastiske dage, hvor vi fra onsdag til fredag cyklede godt 350 kilometer og 7.500 højdemeter i bjergene, fortæller holdkaptajn Lars Bülow.

Holdets ture havde alle udspring i Bormio, som ligger i 1225 meters højde for bunden af Stelvio, som med sine 2760 meter over havet er Alpernes højeste vejpas.

På turen deltog Jesper Holm Nielsen, Anders Nielsen og Mogens Espensen fra Nem Byg, Jørgen Weide, Weide Diamantværktøj, Michael Jensen, Ingeniør´ne, Kim Schousboe, Det Faglige Hus, Claus Pedersen, Sønderjysk Forsikring, Palle H. Jensen, PwC, Ivan Trier Lilleøre- Nielsen, Jobcenter Esbjerg, Lars Kaus, Sport & Event Park Esbjerg samt Lars Bülow.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Farlig aktion får følger

Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce