Annonce
Esbjerg

Nettet koger: Se hvad 30 rasende og fortvivlede fans mener om EfB-balladen

Mens der stadig blev jublet på på tribunerne. På Facebook er der voldsom utilfredshed med at EfB siger farvel til lokale stamspillere. Foto: Annett Bruhn
Skibet synker. Alene på EfB’s egen Facebook-side har op imod 800 brugere kommenteret på klubbens offentliggørelse af afskeden med de to lokalt opfostrede talenter Mads Kikkenborg og Patrick Egelund, som har ønsket at forlade klubben. Fansene er rasende og fortvivlede, og der er efterhånden langt mellem de fans, som i begyndelsen konflikten forsvarede cheftræner Peter Hyballa, EfBs ledelse og klubbens ejere. Vi har samlet en bunke af de kommentarer og synspunkter, som har høstet størst opbakning i form af likes.

Morten Flemming Horne Jepsen:

Det er superligaspillere, som EfB hælder ud med badevandet. Der var engang, da ledelsen skulle forsvare sig overfor rasende fans, når man solgte de bedste spillere. Den nuværende ledelse brænder pengesedler og EfB-DNA af.

Esbjerg har mistet sit elitefodboldhold, Akademiet og samarbejdet med Esbjerg Kommune forekommer dødt på disse betingelser - ejerne har købt en licens til at stille Barnsleys B-hold i 1. division, og det er dét, vi ser eksekveret med brug af fysisk vold og psykisk terror for at få den gamle spillertrup ud.

Annonce
EfB's facebook-side svømmer over med ophidsede kommentarer over træner, ledelse og afskeden med de to lokale fodboldhelte.

Hvor længe vil storsponsorerne betale gildet for denne skændsel, der gør byen og sponsorerne selv uhjælpeligt til grin?

Lasse Frimodt Christensen::

EfB har været min klub, siden jeg var dreng. Nu er det en klub ejet af en idiot fra USA i skattely i Hongkong men en træner fra helvede. Farvel EfB.

Daniel Icke:

Først Kikkenborg og nu Egelund. Hvad fanden foregår der? Hvor er de andre storsponsorer henne i denne tid - kan dette virkelig være i klubbens bedste?

Det er skammeligt, hvordan EfB udadtil bliver drevet og skræmmende, at vores bedste spillere ikke spiller, mens de med stort potentiale gives bort eller sælges for småpenge.

Ole B. Bernstrup:

Skal love for, at EfB har et stort stykke arbejde foran sig: ikke kun med at kunne stille hold - også forholdet til by, fans og sponsorer er smadret. Det samme med årtiers talentarbejde og klubbens omdømme. Det her gør fysisk ondt at overvære.

Se herover til højre: 219 kommentarer var der på opslaget om Mads Kikkenborgs afsked med EfB.

Torben Rimmer Nielsen:

Mr. Paul Conway, wake up and smell the coffee. Soon the last bottle hanging from the wall will fall, and the song will be over. I hope you professionals will wake up soon enough to realize and correct your mistakes. Personally I would prefer you sold the club back to local amateurs with hearts and passion and left Denmark behind. Esbjerg and Danish football will do just fine without you.

Kasper Toft Jørgensen:

Esbjerg FB...hvad er det I prøver at pakke ind her? Hvorfor skriver I ikke som tingene er? At spillerne forlader klubben grundet et ulideligt arbejdsmiljø og en psykotisk træner?

Den ellers elendige og kedelige kommunikation I altid har haft på de sociale medier, kunne da ellers blive krydret med "Det drabelige drama på vestkysten". I får det serveret på et sølvfad.

Allan Bech:

Sørgeligt at se EfB i frit fald, sponsorer kom nu ind i kampen.

Lasse Sølvberg Abildgaard:

Nu må I kraftedeme handle i den bestyrelse, det kan fanme ikke passe det her...God vind til Egelund fremadrettet.

Martin Boytang Stokbæk:

Kan og vil ikke støtte denne klub mere farvel og tak for nogle gode minder. Og til ledelsen og alle dem der er skyld i alt det her - fuck jer, I er en skandale.

Kasper Poulsen:

Holy moly en amatørklub. Man opsiger samarbejdet med 2 spillere, man kunne have fået penge for! Det er fandme flot arbejde.

Jes Sonnicksen:

Man bliver helt tom indeni. Tænk sig at presse gode spillere ud på den måde..?! Deroute for EfB…Hvordan skal det ende, og hvornår får vi vores klub tilbage. Ledelsen er da pisse ligeglade med fansene. Men en klub uden fans lukker.

Mads Damsgaard Christensen:

Fra en SIF fan.

Håber inderligt at alle fansene bliver væk til de kampe, som bliver spillet på hjemmebane. Det er trist for dansk fodbold at sådan en klub sejler så meget.

Kasper Faigh:

Hvad sker der i min klub, mand! Esbjerg, jeg elsker dig, men det er på tide vi tager en pause fra hinanden.

Søren H. Hansen:

Alt Esbjerg-DNA bliver pisset væk, spillere der har været i klubben siden de kunne gå og med kæmpe salgspotentiale ..I er og bliver fucking til grin, EfB. Væmmes ved jeres eksistens!

Hellere serie bold, så alle de fine i jakkesæt kan blive fyret, så man kan være i en klub, hvor man kan kigge sig selv i øjnene og står ved, hvem man er!

Henrik Knudsen:

Kan kun sige ufatteligt at klubben og sponsorerne vil stå model til det cirkus.

Lars Hausted:

Tak for alt EfB. Jeg har fulgt jer i over 30 år og nu er det slut.

Poul Erik Simonsen:

Alle fans burde gå sammen og blive væk fra kampene, det samme gælder sponsorerne indtil han er røget over grænsen sydpå.

Nils Jørgensen:

Hvad sker der i min elskede klub, med en kultur der bliver smadret af ejere i skattely, som vi ikke aner hvem er, egne spillere der flygter? Er alt til salg for penge? I kan snart sige farvel til en der er kommet på stadion i 40 år.

Jens Busk:

Hvor længe mon ejerne har råd til, hvis fansene bliver væk fra hjemmekampene, indtil træneren er sendt retur. Forhåbentlig vågner sponsorerne snart op og indstiller bidragene.

Henrik Vesterlund:

Mon ikke bare Kikkenborg er startskuddet til en spillerudvandring fra EfB. Nøj, hvor er det trist læsning, og hvor gør det ondt i mit EfB-hjerte, som også er på vej til at dø.

Tom Munk Nielsen:

Hvor mange skal søge væk / hvor meget skal klubbens dna smadres / hvor mange skeletter skal frem, før man som klub reagerer og fjerner PROBLEMET Hyballa.

Katrine Fabricius Honoré:

Gad vide hvor længe “Viking” og “Blue Water” finder sig i alt den dårlige omtale….

Anders Harbo (flest likes):

Nu er jeg ikke fan af EfB, men det gør da ondt at se en gammel hæderkronet klub gå fuldstændig op i røg. Hvorfor organiserer man ikke et boycot af kampene, så ledelse og ejere kan mærke konsekvenserne, inden det er helt for sent? Gør hvad I kan for at redde jeres klub.

Christina Busk Nielsen:

Kristine - vi afventer blot resten af truppens afgang. Klubbens identitet er i opløsning og har de nye spillere hjertet på rettet sted? Tvivler.

Held og lykke EfB, I får så sandeligt brug for det.

Esben Bundgaard Rahbek:

Jeg kan ikke kende min klub mere. Alt det jeg elskede er væk. Lige nu er der kun et logo tilbage som minde om, hvad der var engang. Vi smider vores egne folk på gaden. Drenge som har været i klubben siden de var små. Til fordel for hvad? Tak for alt EfB.

Flemming Henningsen:

Burde alle EfB-fans ikke demonstrere uden for klubhuset og boykotte kampene?? Tror det er det eneste de vil kunne forstå - og måske vil storsponsorerne så også vågne op.

Kim Højstrup Pedersen:

På tide de 4 store sponsorer træder i karakter og køber klubben tilbage, mens den stadig kan reddes. Fatter ikke de vil forbindes og stå model til det der sker lige nu, et EfB under afvikling...

David Seerup:

Simpelthen til grin!

Conway har malet sig op i et hjørne og er for stolt til at indrømme det, og så forærer man klubbens talenter og aktiver væk.

Johnny Fravn:

EfB er en klub i frit fald.

Hvornår og hvem mon folder faldskærmen ud, for at undgå total skade?

Trist at se udefra.

Hilsen en RFC tilhænger.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Dan fik sine første sorte fingre som tre-årig: I dag sælger han 300 biler om året fra samme værksted

Danmark

Fredagens coronatal: Næsten 4,5 millioner danskere har fået mindst ét stik med corona-sprøjten

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Blå blink: Ung kvindelig spritbilist påkørte patruljevogn med udrykning tændt

Tønder For abonnenter

Vil indføre drastisk tiltag for at sænke farten: Kommune vil indføre permanent fartkontrol på Rømødæmningen

Esbjerg For abonnenter

Beboere råber stop: Når mølletransporterne ruller forbi slår huset revner og tv-signal og internet forsvinder

Nordtyskland

Sygeplejerske indgik vildt væddemål med dødssyg patients mand: Overlever din kone, må du hejse mig 30 meter op i luften

Sønderjyske Herrehåndbold

Han fik én på snotten og skulle opereres: Nu er August Wiger endelig klar til kamp for SønderjyskE

Erhverv For abonnenter

Iværksætter i vild vækst: Her kører direktøren ud til medarbejderne og griller hamburgere og hotdogs

Esbjerg For abonnenter

Lokal erhvervsmand med hus på vulkanudbruds-ramt ferieø: Det er en tragedie

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Kolding

23-årige kvinde blev dømt for Facebook-chikane af socialrådgiver: Nu er hun frikendt i landsretten

Danmark

En lugt af død bredte sig i kvarteret: - Naboerne spurgte, om jeg havde lig i drivhuset

Aabenraa For abonnenter

Se kortet: Her bliver flest blitzet i sønderjysk kommune - ét sted kørte 61 procent af trafikanterne for stærkt

KIF Kolding For abonnenter

Kommentar: Hvis præstationen mod SønderjyskE viser det nye Skjern, kan KIF Kolding vinde lørdagens rivalopgør

Kultur For abonnenter

JV anbefaler: Her holdt Gestapo sine fanger indespærret

Annonce