Annonce
Erhverv

Netto er åben igen - ingen spor efter skadedyr

Netto i Billund er nu åben igen. Arkivfoto: Alex Hermann
Det blev til to ufrivillige lukkedage for Netto i Billund, der torsdag fik mistanke om besøg af skadedyr. Der var dog ingen håndgribelige spor efter de små dyr, og butikken er nu åben igen og kører efter planen.

Billund: Dørene er igen åbne, og alt kører som det skal hos Netto på Hovedgaden i Billund.

Sidste uge forløb langt fra efter planen, da det torsdag blev nødvendigt at lukke butikken efter mistanke om, at skadedyr havde været på besøg i forretningen.

- Der var mistanke om, at der havde været mus, så det blev der tjekket op på, men der blev ikke fundet nogle spor. Så hvis der havde været nogle mus, var de i hvert fald væk igen, fortæller Per Balakrishnan, der er souschef hos Netto i Billund.

Annonce

Ekstra lukkedag

Når sådanne episoder opstår, er der en fast procedure, hvor et skadedyrsfirma øjeblikkeligt bliver tilkaldt for at få lokaliseret de små bæster. Det lykkedes altså ikke at få færten af skadedyr, så alle kunne ånde lettet op. Kunderne måtte dog både torsdag og fredag finde andre steder at foretage deres indkøb af dagligvarer.

- Selvom der ikke var nogle spor, holdt vi lukket en ekstra dag for at være helt sikre, siger Per Balakrishnan.

De ufrivillige lukkedage har naturligvis kostet Netto en god slat penge i form af varer, der er gået over sidste salgsdato, samt frugt og grønt, der ikke kunne holde til at ligge på hylderne i flere dage. Dertil har der selvsagt ikke været nogen omsætning på de to dage, hvor dørene har været lukket. Hvor meget uheldet har kostet, ved Per Balakrishnan ikke, men han er ved godt mod og forsikrer, at forretningen i Billund igen kører helt, som den skal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Formand bebuder sværm af politianmeldelser om støjgener og musiklarm ved populær badebro

Varde

Linda gør det igen og igen

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];