Annonce
112

Netto-medarbejder slået ned på vej på arbejde

En medarbejder hos Netto i Billund blev onsdag morgen slået ned på vej på arbejdet. Arkivfoto: Alex Hermann

Billund: En medarbejder hos Netto i Billund blev onsdag morgen udsat for et voldeligt overfald, da hun var på vej på arbejde. Overfaldet skete klokken 5.30 foran Netto-forretningen på Hovedgaden.

- Kvinden arbejder i Netto, og hun er på vej på arbejde, da hun bliver overfaldet med slag i nakken og et spark i maven, fortæller politikommissær Jesper Duus fra Sydøstjyllands Politi.

Netto-medarbejderen har ikke været i stand til at komme med nogen forklaring på, hvorfor hun skulle overfaldes, og det hele er sket så overraskende, at hun ikke har været i stand til at beskrive, hvem det var, som stod bag volden. Derfor håber Sydøstjyllands Politi, at andre i lokalområdet har set eller hørt noget.

- Der er tale om to gerningsmænd. Det er ukendt, om det er mænd eller kvinder. Deres identitet er ukendt, og den forurettede har ikke været i stand til at give et signalement. Men er der nogen, som har set eller hørt noget på dette tidspunkt, eller ved, hvem gerningsmændene kan være, vil vi meget gerne høre om det, siger Jesper Duus.

Oplysninger til politiet kan ske på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce