Annonce
112

Netto-medarbejder slået ned på vej på arbejde

En medarbejder hos Netto i Billund blev onsdag morgen slået ned på vej på arbejdet. Arkivfoto: Alex Hermann

Billund: En medarbejder hos Netto i Billund blev onsdag morgen udsat for et voldeligt overfald, da hun var på vej på arbejde. Overfaldet skete klokken 5.30 foran Netto-forretningen på Hovedgaden.

- Kvinden arbejder i Netto, og hun er på vej på arbejde, da hun bliver overfaldet med slag i nakken og et spark i maven, fortæller politikommissær Jesper Duus fra Sydøstjyllands Politi.

Netto-medarbejderen har ikke været i stand til at komme med nogen forklaring på, hvorfor hun skulle overfaldes, og det hele er sket så overraskende, at hun ikke har været i stand til at beskrive, hvem det var, som stod bag volden. Derfor håber Sydøstjyllands Politi, at andre i lokalområdet har set eller hørt noget.

- Der er tale om to gerningsmænd. Det er ukendt, om det er mænd eller kvinder. Deres identitet er ukendt, og den forurettede har ikke været i stand til at give et signalement. Men er der nogen, som har set eller hørt noget på dette tidspunkt, eller ved, hvem gerningsmændene kan være, vil vi meget gerne høre om det, siger Jesper Duus.

Oplysninger til politiet kan ske på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Der bliver brug for hjælpepakker sommeren over

Meget tyder på, at vi nu er vidne til det største og mest voldsomme tilbageslag, der nogensinde er registreret i USA. Det skrev Dansk Erhvervs cheføkonom, Tore Stramer, i en økonomisk kommentar, organisationen med hovedsæde i den gamle Børsen-bygning i København sendte ud torsdag eftermiddag. Lige ovre på den anden side af gaden ligger Finansministeriet, hvor det torsdag formiddag på et pressemøde blev slået fast, at andet kvartal i år ser ud til at blive det sorteste kapitel i dansk økonomis historie. Til sammen tegner det et dystert billede, der gør det nødvendigt, at vi i et helt usædvanlig grad står sammen om at redde, hvad reddes kan i dansk erhvervsliv. De meget omfattende hjælpepakker rækker formentlig ikke. Derfor er det fornuftigt, at den socialdemokratiske regering torsdag indledte politiske forhandlinger om et såkaldt serviceeftersyn af hjælpepakkerne. Finansminister Nicolai Wammen sagde efter pressemødet, at han kunne forestille sig en forlængelse af hjælpepakkerne til 9. juli. Men det er ikke usandsynligt, at det ikke engang er lang tid nok, hvis ikke for mange ellers sunde virksomheder dør af pengemangel. Det er desværre realistisk, at hjælpepakkerne helt eller delvist skal vare sommeren over for at få den ønskede effekt. Blandt de mange årsager er den hurtigt voksende krise i USA og den meget langsomme genåbning af Danmark. USA er vores største eksportmarked, som op imod 900.000 danske job er direkte eller indirekte afhængige af, så den amerikanske nedtur kan ramme danske virksomheder meget hårdt. Dertil kommer, at regeringen valgte den dyreste løsning, da første fase af genåbningen blev meddelt i mandags. Eksperter præsenterede regeringen for tre mulige modeller for en genåbning. Den valgte model vil ifølge tænketanken Kraka koste et månedligt tab på 14 milliarder kroner, mens mellemløsningen ville have været fem milliarder kroner billigere uden, at den nødvendigvis havde kostet flere menneskeliv.

Annonce