Annonce
Billund

Nettobygningen skal sælges

Nettobygningen i baggrunden er til salg for 4,5 mio. kroner. Arkivfoto

Grindsted: Stueetagen af bygningen, der tidligere husede Netto, skal sælges. Lokalerne har stået tomme, siden Netto rykkede ud i Vestergade ved siden af Kvickly, og nu har Salling Group, som ejer stueetagningen i Vestergade 22, sat den tidligere butik til salg.

Det er EDC Erhverv, der står for salget af de 755 kvadratmeter butikslokale med mere, der i 2003 blev bygget til Netto. Selve butikken er på cirka 560 kvadratmeter, mens den resterende del er indrettet med lager, teknikrum og varegård med stor dobbeltdør til vareindlevering. Der er også personalefaciliteter med kontor, kantine, garderobe og toilet.

Området er ifølge lokalplanen udlagt til centerformål, som som betyder, at en bred vifte af erhvervsmæssige formål kan huses her. Stueetagen kan anvendes til dagligvarebutik, butik til udvalgsvarer, hotel- og restaurationsformål (herunder cafeteria, pizzeria, grill, café, værtshus o.l.). Offentlige institutions- og serviceformål samt kulturelle formål kan lokalerne også bruges til, mens lokalerne ikke må bruges til beboelse, kontor, klinik, sol- og fitnesscenter.

Den tidligere butik er til salg for 4,5 millioner kroner.

Der er lejligheder på 1. sal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Mere regn på vej: Beredskab holder ekstra øje med vandstand i Kolding efter oversvømmelser

Leder For abonnenter

JV mener: Først nu er Britta Nielsen dømt

Det har vakt berettiget opsigt, at det over en lang årrække lykkedes Britta Nielsen at stjæle over 100 millioner kroner, som ellers skulle være brugt til gavn for de svageste borgere i samfundet. Hvordan kunne en betroet offentligt ansat optræde så kynisk? Og hvordan kunne kontrolmekanismerne i en ellers gennemreguleret offentlig sektor svigte i så uhørt grad? Det er spørgsmål, mange danskere savner gode svar på. Og med god grund. For Britta Nielsen-sagen er sammen med andre statslige skandaler i de senere år med til at skabe tvivl om, hvorvidt vores samfund virkelig er så ukorrupt og velfungerende, som vi ellers godt kan lide at bryste os af. Desværre har Britta Nielsen også kunnet have oplevelsen af at være dømt på forhånd. Her er, hvad daværende socialminister Mai Marcado (K) sagde om Britta Nielsen i efteråret 2018 til Berlingske: - Man er virkelig gennemgående et dårligt menneske, når man vælger at stjæle fra den her gruppe. Så har man jo ingen moral og ingen nedre grænse for anstændighed. Mai Mercado havde fuldstændig ret i sin bedømmelse af Britta Nielsen. Men det var meget upassende, at hun stemplede Britta Nielsen som skyldig, inden retten havde talt. Det var en udtalelse, der formentlig er i strid med god forvaltningsskik, da Mai Mercado på det tidspunkt var minister og dermed havde et særligt ansvar. Såvel borgere, medier som politikere kan undervejs i en så omtalt sag som denne nemt komme til at bruge formuleringer, der reelt slår fast, at den mistænkte er skyldig. Men det er meget vigtigt, at vi holder fast i, at det kun er de uafhængige domstole, som kan frikende eller dømme en anklaget. Det skal også gælde for en gennemført kynisk svindler som Britta Nielsen. Selv om hun siden efteråret 2018 af de fleste har været opfattet som skyldig, var det først tirsdag klokken 16.30, at hun fik sin dom ved Københavns Byret. Mange vil nok mene, at hun havde fortjent en længere straf end de seks år og seks måneders fængsel, det blev til. Men det er ligegyldigt for Britta Nielsens sag, hvad den enkelte borger mener. Retten har talt, og sådan skal det være i et retssamfund.

Annonce