Annonce
Billund

Nettobygningen skal sælges

Nettobygningen i baggrunden er til salg for 4,5 mio. kroner. Arkivfoto
Annonce

Grindsted: Stueetagen af bygningen, der tidligere husede Netto, skal sælges. Lokalerne har stået tomme, siden Netto rykkede ud i Vestergade ved siden af Kvickly, og nu har Salling Group, som ejer stueetagningen i Vestergade 22, sat den tidligere butik til salg.

Det er EDC Erhverv, der står for salget af de 755 kvadratmeter butikslokale med mere, der i 2003 blev bygget til Netto. Selve butikken er på cirka 560 kvadratmeter, mens den resterende del er indrettet med lager, teknikrum og varegård med stor dobbeltdør til vareindlevering. Der er også personalefaciliteter med kontor, kantine, garderobe og toilet.

Området er ifølge lokalplanen udlagt til centerformål, som som betyder, at en bred vifte af erhvervsmæssige formål kan huses her. Stueetagen kan anvendes til dagligvarebutik, butik til udvalgsvarer, hotel- og restaurationsformål (herunder cafeteria, pizzeria, grill, café, værtshus o.l.). Offentlige institutions- og serviceformål samt kulturelle formål kan lokalerne også bruges til, mens lokalerne ikke må bruges til beboelse, kontor, klinik, sol- og fitnesscenter.

Den tidligere butik er til salg for 4,5 millioner kroner.

Der er lejligheder på 1. sal.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Team Esbjerg For abonnenter

Det holdt ualmindelig hårdt: Til sidst fik Team Esbjerg dog slæbt sejren hjem

Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce