Annonce
Sport

NFL-spiller udvist efter kæmpe optrin og slag med hjelm

Jason Miller/Ritzau Scanpix
Cleveland Browns' Myles Garrett rev under NFL-kamp sin modstanderens hjelm af og slog ham i hovedet med den.
Annonce

Cleveland Browns' Myles Garrett blev udvist efter stort optrin med blot otte sekunder tilbage af NFL-kampen mod Pittsburgh Steelers.

Kampen, der endte med 21-7-sejr til Cleveland Browns, fik en dramatisk afslutning, da Garrett i en forsvarssituation fik grebet om Steelers quarterback Mason Rudolphs hjelm.

Det lykkedes en godt gal Garrett at rive hjelmen af rivalen, hvorefter han slog ovenpå quarterbackens ubeskyttede hoved med hjelmen.

Herefter gik det stærkt, og Steelers-spillere fik tacklet Garrett i jorden, hvor flere spark og slag fløj hans vej.

Spillere fra begge hold blandede sig instinktivt i slagsmålet, hvor der blev delt slag og spark ud til højre og venstre, mens to dommere desperat forsøgte at få partere skilt ad.

Efter kampen har Rudolph, der tidligere på sæsonen har været ramt af hjernerystelse, sagt, at hans hoved har det okay efter slaget.

- Det er totalt fejt af ham. Men jeg tager det. Jeg er okay, og jeg vil ikke lade mig gå ned og være mobbeoffer, siger quarterbacken.

Garrett selv, som øjeblikkeligt blev sendt af banen, er flov over optrinet.

- Jeg begik en fejl, og jeg tabte hovedet, siger forsvarsspilleren til fremmødte journalister efter kampen.

- Det her kommer til at skade vores hold. Jeg sætter pris på mine holdkammerater, der har min ryg og hjalp mig under slagsmålet, men det skulle aldrig være kommet så vidt, siger han.

Steelers' Maurkice Pouncy, der var med til at tackle Garrett efter hjelmeslaget, har efter kampen sagt, at Browns' trænere bør sende Garrett i karantæne.

Det har Cleveland Browns' træner Freddie Kitchens dog ingen kommentarer til, men han siger, at han aldrig har oplevet noget lignende som træner.

- Jeg er flov, og Myles (Garrett, red.) er flov. Han forstår, at hvad han gjorde, er helt uacceptabel, siger Kitchens.

Både Cleveland Browns og Steelers ligger midterplaceret i denne sæsons NFL. Steelers har vundet fem kampe og tabt fem kampe, mens Browns har vundet fire kampe og tabt seks kampe.

/ritzau/Reuters

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce