Annonce
Esbjerg Energy

Ni nederlag i 11 kampe: Energy er i øjeblikket ligaens mest formsvage hold

Esbjerg Energy tabte tirsdag aften 5-2 i Frederikshavn. Foto: André Thorup
Frederikshavn vandt 5-2 (2-0, 1-2, 2-0) over Esbjerg Energy i tirsdagens opgør.

ESBJERG ENERGY: 11 kampe - ni nederlag og blot to sejre.

Det er den nedslående statistik, som Esbjerg Energy har at forholde sig til efter tirsdagens udekamp i Frederikshavn, som hjemmeholdet vandt med sikre 5-2.

Nederlaget betyder, at cheftræner Mark Pederson & Co. lige nu er det mest formsvage af de i alt ni hold i ligaen, og det er jo altså ikke særlig god timing, da det inden så forfærdelig lang tid går løs med kampene i slutspillet.

Frederikshavn kom godt ud af starthullerne tirsdag aften og satte den første puck ind bag Mathias Seldrup allerede efter godt fire minutters spil, mens 2-0-målet faldt kort før periodens afslutning.

Energy fik dog nyt håb efter en spektakulær scoring af Christian Wejse, der reducerede til 1-2 i en sekvens, hvor holdkammeraterne Simon Grønvaldt og Matthew Pistilli sad i straffeboksen, men det blev dog 3-1 til Frederikshavn allerede et lille minut senere.

Trevor Cheek fik pyntet til 2-3, men i slutperioden fik Frederikshavn nu rimelig hurtigt sat tingene på plads med mål til både 4-2 og 5-2 - og dermed måtte Energy altså tage den lange bustur hjem igen uden point.

Esbjerg er dermed fortsat placeret på en beskeden sjetteplads i ligaen, og Energy får det heller ikke nemt i holdets næste opgør, hvor der førstkommende fredag er en udekamp i Herning på programmet. I den kamp håber Energy at have backen Jason DeSantis, som i sidste uge blev hentet hos engelske Nottingham Panthers, til rådighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce