Annonce
Tønder

Ni nye regnskaber: Pro Tech CNC A/S, Jefsens Boghandel og Drøhse Tømrer & Snedker ApS

En række virksomheder er klar med friske regnskaber. Tallene fra regnskaberne er autogeneret af Jysk Fynske Mediers tekstrobot på baggrund af data fra Erhvervsstyrelsen. Foto: Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix
Fremover kan du i JydskeVestkystens Tønderudgave læse uddrag af regnskaber fra virksomheder med adresse i Tønder Kommune. Artiklen er autogeneret af Jysk Fynske Mediers tekstrobot på baggrund af data fra Erhvervsstyrelsen. Det er korrekte oplysninger - men ikke nødvendigvis den fuldstændige historie.

Lars´ Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i firmaet Lars´ Tømrer- og Snedkerforretning ApS, der har adresse i Løgumkloster. Det fremgår af det seneste regnskab for 2018/19, som selskabet for kort tid siden har registreret hos Erhvervsstyrelsen.

I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 185.589 til 79.845 kroner før skat.

Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Firmaets bruttotab/bruttofortjeneste er gået fra 1,1 millioner til 975.684 kroner i det seneste regnskab.

Sidste år steg egenkapitalen i Løgumkloster-selskabet fra 391.324 til 453.610 kroner.

Annonce

Det betyder tallene

Resultat

Årets resultat er hele virksomhedens omsætning fratrukket alle udgifter i perioden. Det her man kan se, om virksomheden netto har tjent eller tabt penge i regnskabsåret.

Bruttofortjeneste

Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Det har især interesse, når firmaet ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Omsætning

Omsætning er det samlede beløb, som virksomheden har solgt for i løbet af året.

Egenkapital

Egenkapitalen fortæller noget om virksomhedens værdi. I store træk er det alt hvad virksomheden ejer fratrukket virksomhedens gæld.

Stråtækker Teknodan ApS

Stråtækker Teknodan ApS, der er et firma i Toftlund, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2018/19, som selskabet for nylig har publiceret hos Erhvervsstyrelsen.

I det seneste år er overskuddet øget fra 17.275 til 18.995 kroner før skat.

Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte.

Firmaets bruttotab/bruttofortjeneste er gået fra 827.960 til 828.522 kroner i det seneste regnskab.

Sidste år voksede egenkapitalen i Toftlund-virksomheden fra 38.911 til 57.906 kroner.

Pro Tech CNC A/S

Der er blevet længere mellem de ansatte i selskabet Pro Tech CNC A/S, der har adresse i Skærbæk i det seneste år. Det fremgår af det seneste regnskab for 2018/19, som firmaet for kort tid siden har registreret hos Erhvervsstyrelsen.

Selskabets formål er at drive håndværks- og forarbejdningsvirksomhed.

I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 17 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 14 ansatte.

I det seneste regnskabsår er overskuddet øget fra 10,7 millioner til 11,0 millioner kroner før skat.

Selskabets bruttofortjeneste blev 19,6 millioner kroner, året før var tallet 19,3 millioner.

Sidste år steg egenkapitalen i Skærbæk-virksomheden fra 19,1 millioner til 22,7 millioner kroner.

Drøhse Tømrer & Snedker ApS

Selskabet Drøhse Tømrer & Snedker ApS , der har adresse i Løgumkloster, har oplevet en nedgang i overskuddet i det seneste år. Det fremgår af regnskabet for 2018/19, som firmaet for kort tid siden har registreret hos Erhvervsstyrelsen.

I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet fra 679.387 til 145.427 kroner før skat.

Firmaets bruttofortjeneste er gået lidt ned fra 15,9 millioner i det foregående regnskabsår til 13,8 millioner kroner i det seneste regnskab.

Selv om året endte med et overskud på 120.427 kroner efter skat, faldt formuen i Drøhse Tømrer & Snedker ApS fra 5,5 millioner til 5,1 millioner kroner.

TE Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Det seneste år er endt med underskud i selskabet TE Tømrer- og Snedkerforretning ApS, der har adresse i Skærbæk. Det fremgår af den friske årsrapport for 2017/19, som selskabet for nylig har registreret hos Erhvervsstyrelsen.

Årets resultat blev et underskud på 115.504 kroner. Det er firmaets første regnskab.

Årets bruttofortjeneste er på 312.332 kroner.

Formuen i Skærbæk-virksomheden endte på -41.203 kroner og er dermed negativ.

Der er ikke oplyst tal for omsætningen.

HABA Maskiner Løgumkloster ApS

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i HABA Maskiner Løgumkloster ApS, der er et firma i Alslev. Det fremgår af regnskabet for 2018/19, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 13.047 til 1787 kroner før skat.

Virksomhedens formål er at drive engroshandel med landbrugsmaskiner og udstyr til maskinerne.

Virksomhedens bruttotab/bruttofortjeneste er gået fra 13.047 til 2537 kroner i det seneste regnskab.

HABA Maskiner Løgumkloster ApS er ejet af Jes Peter Baagø og Andreas Hansen

J & H Invest, Øster Højst ApS

Overskud er blevet til underskud i virksomheden J & H Invest, Øster Højst ApS, der har adresse i Øster Højst. Det fremgår af det seneste regnskab for 2018/19, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 175.350 til -273.669 kroner før skat.

Virksomhedens bruttofortjeneste blevet til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 258.319 i det foregående regnskab til -132.738 kroner i 2018/19.

Egenkapitalen faldt fra 4,4 millioner til 4,1 millioner kroner.

JSM Invest ApS

Øster Højst-firmaet JSM Invest ApS har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2018/19, som firmaet for nylig har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Virksomhedens formål er ifølge cvr.dk at drive investeringsvirksomhed.

I det seneste år er overskuddet øget fra 100.216 til 301.612 kroner før skat.

Virksomhedens bruttotab/bruttofortjeneste er gået fra 217.805 til 312.935 kroner i det seneste regnskab.

På trods af et overskud på 233.942 kroner efter skat, faldt formuen i JSM Invest ApS fra 7,3 millioner til 6,9 millioner kroner.

JN Jefsens Boghandel ApS

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden JN Jefsens Boghandel ApS, der har adresse i Storegade i Tønder. Det fremgår af regnskabet for 2018/19, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen.

I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 125.268 til 102.786 kroner før skat.

Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit fem ansatte.

Selskabets bruttofortjeneste blev 1,6 millioner kroner, året før var tallet 1,5 millioner.

Egenkapitalen i JN Jefsens Boghandel ApS var ligesom året før på 2,4 millioner kroner.

I ledelsesberetningen knyttes følgende kommentar til regnskabet: "Direktionen anser resultatet af selskabets drift i året for tilfredsstillende."

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

112

Mand bankede kvindes hoved i gulvet

Vejen

Imerco lukker i det nye år

Annonce