Annonce
Sport

Nicolai Jørgensen misser EL-afgørelse af personlige årsager

Tom Bode/Ritzau Scanpix
Nicolai Jørgensen rejser ikke med resten af Feyenoord-holdet til Europa League-udekampen mod FC Porto.

Feyenoord må undvære den danske angriber Nicolai Jørgensen, når den hollandske storklub torsdag skal forsøge at spille sig videre til knockoutfasen i Europa League.

Nicolai Jørgensen rejser ikke med i flyet til udekampen mod FC Porto af personlige årsager. Det skriver Feyenoord på sin hjemmeside.

Klubben oplyser ikke, hvad de personlige årsager dækker over.

Der kan være tale om en familieforøgelse. I sommer meddelte Nicolai Jørgensen og hustruen Theresa Kofoed Jørgensen, at parret skulle være forældre inden årets udgang.

Feyenoord er tvunget til at vinde udekampen i Porto, hvis holdet vil gøre sig forhåbning om at spille i Europa Leagues knockoutfase efter nytår.

Hollænderne har dog også brug for hjælp og skal sætte sin lid til, at Rangers FC samtidig vinder hjemme over Young Boys i gruppens anden kamp.

/ritzau/

Annonce
Læs nyheden på Feyenoords hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vi gør det fortsat ikke godt nok

Møgsagerne i det offentlige Danmark har stået i kø med milliardsvindel med udbytteskat, misbrug af Socialstyrelsens midler og tilsyneladende meget grove forhold hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Lokalt har vi såmænd også haft et tilfælde, hvor fire personer er blevet sigtet for bedrageri mod Sygehus Lillebælt. Alt dette til trods: Vi er fortsat verdens mindst korrupte land sammen med New Zealand. Det viser anti-korruptionsbevægelsen Transparency Internationals årlige undersøgelse af forholdene i 180 lande. Egentlig er det ikke så overraskende. Inderst inde ved de fleste danskere jo godt, at bestikkelse hører til sjældenhederne. Få borgere kunne finde på at tilbyde myndighedspersoner erkendtligheder i forventning om modydelser. Og endnu færre offentligt ansatte kunne formentlig drømme om at tage mod penge eller tvivlsomme vennetjenester. Vi har grund til at glæde os over dette forhold. Korruption er en kræftsvulst på samfundet. Den gør alt dyrere og langsommere, fordi udgifterne til korruption skal lægges oven i prisen på alle projekter, hvor man tilmed langtfra kan være sikker på, at de bedste og billigste får overdraget en given opgave. Derfor er det heller ikke noget tilfælde, at de mest korrupte lande som regel også er de fattigste med for eksempel Sydsudan, Somalia og Syrien som nationer, der både er bundkorrupte og aldeles rædselsfulde at bo i. Korruption er imidlertid langtfra kun et økonomisk problem. Endnu værre er det, at bestikkelse tærer på ethvert samfunds vigtigste kapital, nemlig tilliden mellem borgerne indbyrdes og i forhold til myndighederne. Danmark er fortsat et samfund bygget på gensidig tillid. Men ligesom vi trods førstepladsen mister point på opgørelsen over korruptionens omfang, er der også en blevet plads til en lille tvivl i mange danskeres forhold til myndighederne. Den situation er netop opstået på grund af den senere tids mange skandaler. Så jo, vi gør det godt. Men vi gør det fortsat ikke helt godt nok.

Regionalt For abonnenter

Borgmestre raser over skrottede solcelle-planer for millioner: - Det er fuldstændig vanvittigt

Annonce