Annonce
Sport

Nicolaj Thomsen vil tale med Solbakken om fremtiden

Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Trods 90 minutter i kampen mod Malmö FF er Nicolaj Thomsen stadig i tvivl om sin fremtid i FC København.

I denne sæson har Nicolaj Thomsen set mere fodbold fra bænken, end han har spillet på grønsværen.

Men i torsdagens afgørende gruppekamp mellem FCK og Malmö FF kunne midtbanespilleren glæde sig over at få alle 90 minutter på banen.

- Det var dejligt at starte inde. Jeg ville selvfølgelig gerne have vundet og domineret lidt mere med bolden, men det var dejligt at spille noget fodbold.

- Det er jo det, man gerne vil, siger Nicolaj Thomsen.

Midtbanespilleren, der var en stor profil på AaB's mesterhold i 2014, kom til FCK fra franske Nantes i januar 2017.

Her har det imidlertid været begrænset med spilletid for Thomsen, der primært kæmper om pladserne på FCK's centrale midtbane med profilerne Carlos Zeca og Rasmus Falk, som træner Ståle Solbakken har foretrukket.

Men selv om Solbakken torsdag viste den 26-årige midtbanespiller tillid, så ændrer det ikke ved, at Nicolaj Thomsen stiller spørgsmål ved sin fremtid i den københavnske storklub.

- Der er selvfølgelig ikke noget i det for mig, hvis de alligevel har tænkt sig at satse på nogle andre. Så har jeg brug for at komme et sted hen, hvor jeg kan spille noget fodbold.

- Mig og Ståle skal tale om, hvad hans planer er. Det kan være, at han ser nogle andre veje, og så er det fair. Så må vi løse det, siger Thomsen.

Selv om det nordiske brag mellem Malmö FF og FCK endte med et 0-1-nederlag til københavnerne, så er FCK videre til knockoutkampene i Europa League.

Og her har Thomsen et klart ønske til, hvem FCK bliver parret med.

- At trække Arsenal eller Manchester United ville være rigtigt fedt, lyder det fra Thomsen.

Lodtrækningen til 16.-delsfinalen i Europa League finder sted mandag.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Esbjerg

Gasolin-guitarist udstiller i Esbjerg

Læserbrev

Dansksindede sydslesvigere skal lettere kunne blive danskere

Læserbrev: De skal ikke blive glemt! Sådan sagde den tidligere Venstre-statsminister Niels Neergaard for 100 år siden på Dybbøl. Hans ord står stadigvæk som en garanti for støtte, sammenhold og samarbejde mellem Folketinget og sydslesvigerne. Derfor var det kun naturligt, at den tidligere Venstre-regering i 2018 gjorde det lettere for dansksindede sydslesvigere at opnå dansk statsborgerskab. Dog er vi i Folketinget blevet gjort opmærksomme på, at der efter regelændringerne i 2018 er opstået en uholdbar situation. For som reglerne er på nuværende tidspunkt, bliver dansksindede sydslesvigere med bopæl i Danmark, der ønsker dansk statsborgerskab efter de lempede regler, stillet dårligere end hvis vedkommende er bosiddende syd for grænsen. Det går ikke, da vi gerne skulle have letforståelige og simple regler, så de dansksindede sydslesvigere bosat i Danmark har let mulighed for at blive statsborgere såfremt de ønsker det. Derfor har et bredt flertal i Folketinget nu ændret reglerne, så de er ens uanset om man bor på den ene side af grænsen eller ej. Her, 100 år efter genforeningen, fungerer området omkring den dansk/tyske grænse som et forbillede for hele verdenen. Jeg håber, at vi med dette lille skridt har gjort vores til, at samarbejdet og fællesskabet bliver endnu stærkere.

Annonce