Annonce
Esbjerg

Niels Hausgaard giver ekstra coronakoncert i Ribe

Niels Hausgaard giver 26. august testshow på Ribe Katedralskole. Foto: Michael Svenningsen
Det er med at være hurtigt ude, idet der kun sættes få billetter til salg, når Niels Haasgaard giver koncert 26. august på Ribe Katedralskole.
Annonce

Ribe: Lørdag 15. august kl. 9 starter billetsalget til et særligt Niels Hausgaard-show i Ribe med titlen "Genstart"

Det er Musik- og Kulturforeningen Quedens, der står bag, og Lise Frederiksen fra Café Quedens forklarer, at muligheden for at få Niels Hausgaard til byen er opstået i takt med, at han skulle spille andre steder i nærheden.

Derfor er koncerten det, der kaldes et testshow med Niels Hausgaard, men det bliver formentlig ikke mindre morsomt af den grund.

I en pressemeddelelse lyder det, at Niels Hausgaard og hans kollegaer 11. marts fik besked på at holde kæft på ubestemt tid. På det tidspunkt var han på en velfungerende turné, der blev brat afbrudt, og nu kan han ikke holde kæft mere.

Han mener, at mange af de ting, der fyldte vore hoveder før coronaen, er rykket en del i baggrunden. Derfor vil han ud og lege med noget nyt materiale.

- Det vil blive en aften med garanti for store og små bommerter, ja, direkte fejl. Ikke timede og planlagte pinligheder, men vaskeægte bommerter, som vi kender dem og elsker dem. Der vil undervejs blive fine forglemmelser, som især ældre er så dygtige til, udtaler Niels Hausgaard.

Billetsalget foregår på Café Quedens, og der sælges to billetter pr. gæst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Konfirmationer aflyst for anden gang: - Det er så synd for dem, som det næsten kan være

Annonce