Annonce
Haderslev

Nielsens Bageri har åbnet døren til en bagerforretning ud over det sædvanlige

Genåbningen i de tidligere Stine Holmberg lokaler var både en stor dag for indehaver Mette Nielsen og de mange Vojens-borgere, som kiggede forbi. Foto: Mette Henriksen
Bagerparret Mette og Henrik Nielsen åbnede tirsdag morgen døren til deres nye bagerbutik med café i Rådhuscentret.

Vojens: Det var en meget træt, men også en meget glad Mette Nielsen, som tirsdag morgen kunne tage imod kunderne i Nielsens Bageri´s spritnye butik i Rådhuscentret.

-Det er en stor dag, og vi har simpelthen sådan glædet os til at vise butikken frem, lyder det fra indehaveren, der sammen med sin mand Henrik havde været på benene siden klokken 2.00, inden dørene til den tidligere Stine Holmberg butik tirsdag morgen blev åbnet for det første store kunde-rykind.

-Vi fik lige pludselig lidt travlt i går, for når man flytter varer fra fryser og køl, så skal det virkelig gå stærkt. Heldigvis har vi mange gode ansatte, som altid er villige til at give en ekstra hånd med, når det kræves, tilføjer Mette Nielsen, der er glad for, at tidsplanen, som gik på at være åbningsklar i Høtte-ugen, flaskede sig.

- Rent planlægningsmæssigt har vi i ombygningsperioden været lidt udfordret af sommerferien, både vores egen, men også håndværkernes. Men nu er vi landet, og vi har fået så mange positive tilbagemeldinger og lykønskninger. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre start her på den nye adresse.

Det er ikke kun flere kvadratmeter, som bagerparret Mette og Henrik Nielsen, der også har bagerforretning i Padborg, fremover kan boltre sig på. De skræddersyede faciliteter åbnede også op for parrets drøm om en bagerforretning ud over det sædvanlige: En bagerforretning med specialbutik og café, hvor Vojens-borgerne kan mødes til noget sødt, lækkert og sundt.

- I caféen serverer vi både brunch, nachos, sprøde salater og frisksmurte sandwich. Menukortet er nøje sammensat ud fra min egen mavefornemmelse, men også med inspiration udefra. Blandt andet fra cafémiljøet i Århus, som vi har taget med fra besøgene hos vores børn, der bor i byen, slutter Mette Nielsen.

Annonce
Mette Nielsen sammen med gemalen Henrik, der til trods for mange timers arbejde i den store nye stenovn, der både er flot og effektiv, havde overskud til et stort smil til ære for fotografen. Foto: Mette Henriksen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Esbjerg

Vinderprojekt for Museumspladsen møder modstand fra borgerlige byrådspartier

Annonce