Annonce
Erhverv

Nielsens malerforretning får ny ejer

Malermerster Jørgen Nielsen, tv., har solgt sit Nielsens Malerfirma til Jesper Ulrich, der driver Malerfirmaet Carsten Sterndorff. Der er overtagelse den 1. maj. Foto: Martin Wilde
1. maj bliver Nielsens Malerforretning i Bramming overtaget af malerfirma fra Esbjerg, drevet af konkurrenten og kollegaen Jesper Ulrich.

Bramming: Det blev fatalt for 54-årige Jørgen Nielsen, da han sidste sommer begav sig 1½ meter op i luften for at rense tagrender.

Han faldt og brækkede benet, og nu har han valgt at tage konsekvensen.

- Det var et kompliceret benbrud, så jeg kan ikke mere holde til at male blandt andet gavle, siger Jørgen Nielsen, der april måned ud er selvstændig malermester med firmaet Nielsens Malerfirma på Ribevej i Bramming.

Jørgen Nielsen har drevet Nielsens Malerfirma i 13 år, men den 1. maj er det så slut.

Så sælger han firmaet til vennen Jesper Ulrich, der i 12 år har drevet Malerfirmaet Carsten Sterndorff i Esbjerg.

- Vi har kendt hinanden i mange år, og Jesper har hjulpet til, mens jeg har været syg. Så jeg er glad for, at Jesper vil føre det videre, siger Jørgen Nielsen.

Nielsens Malerfirma vil blive videreført med det navn i Bramming, og Jesper Ulrich fortsætter med de sponsorater, Nielsens Malerfirma har hos Bramming Kosmorama og Bramming Boldklub.

Annonce
Vi har en del arbejde i Bramming allerede. Blandt andet Bramming Boligforening. Og jeg har allerede ansatte, der bor i Bramming, Darum, Gørding og Glejbjerg, hvor de kører ud fra. Så vi er et firma med lokal arbejdskraft.

Jesper Ulrich

Jørgen Nielsen fortsætter

- Vi har en del arbejde i Bramming allerede. Blandt andet Bramming Boligforening, og jeg har arbejdet i Bramming i mange år, blandt andet hos Birkebæk Møbeleksport, siger 50-årige Jesper Ulrich, der også har valgt at være medlem af Ribe Malerlaug og ikke det tilsvarende laug i Esbjerg, selv om hans malerforretning officielt hører hjemme i Esbjerg.

- Jeg har allerede ansatte, der bor i Bramming, Darum, Gørding og Glejbjerg, hvor de kører ud fra. Så vi er et firma med lokal arbejdskraft, siger han.

Nu får han så en endnu en lokal medarbejder, for Jørgen Nielsen fortsætter som ansat i Malerfirmaet Carsten Sterndorff.

- Jeg skal hjælpe til i administrationen, siger Jørgen Nielsen, der glæder sig over, at Jesper Ulrich – som han selv – sætter pris på et godt forhold til kunderne.

- Vi har mange private kunder, og vi kører nok mere den gamle stil, i stedet for at det skal være færdigt i løbet af to dage. Maling kræver, vi har dialog med kunderne, og vi har tid til at lave finish på vores arbejde, slutter Jesper Ulrich.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce