Annonce
Sønderborg

Nik & Jay fuldender Mølleparkens sommerprogram

Nik og Jay har tidligere optrådt i Mølleparken. Arkivfoto: Lene Esthave
Nik & Jay samt sangerinden Aura Dione er de to sidste navne på Kultur i Syds program for Rock i Mølleparken.

Sønderborg: 16 koncerter fordelt på otte koncertaftener i juni og august 2020. Det er, hvad Kultur i Syds koncertrække Rock i Mølleparken byder på i den kommende sæson. Tidligere på ugen blev de første 14 navne offentliggjort, og nu kommer de sidste to navne på plakaten. Det er popduoen Nik & Jay samt sangerinden Aura Dione, der spiller på friluftsscenen Mølleparken fredag den 19. juni.

Nik & Jays havde konfettikanonerne med i Mølleparken i 2014, og nu kommer de tilbage. De udgav senest albummet 'United' i 2013, hvor de også blev Årets Danske Band til GAFFA-Prisen og fik prisen P3 Lytterhittet til P3 Guld. Aura Dione har udgivet tre albums, og det seneste, 'Can't Steal the Music', udkom i 2017. Hun er kåret som Årets Kvindelige Danske Kunstner ved Danish Music Awards i 2009 og 2012.

Blandt de øvrige navne på sommerens program er D-A-D, Magtens Korridorer, Queen Machine og Phlake.

Billetsalget af partoutkort er begyndt fredag formiddag. Et partoutkort giver adgang til hele programmet, men på et tidspunkt vil det blive muligt at købe enkeltbilletter. Hvornår dette sker afhænger af, hvordan salget af partoutkort skrider frem.

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Podcasten Danmark - Politik med Funding og Løvkvist: Jakob Ellemann sang 'fare, fare, krigsmand', og puttede Jensen i den sorte gryde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Se fotos og video: Publikum og presse blev bortvist fra flyopvisning

Leder For abonnenter

Det lyder godt, men: De passer ikke på Danmark

Det er så let at stille sig op og sige, at ”jeg passer på Danmark”. Det lyder godt. Man virker handlekraftig. Men når man som Mette Frederiksen er statsminister, har man andre forpligtelser end at gå med de nemme og populære løsninger, som hun gjorde, da hun præsenterede regeringens bud på, hvordan vi forhindrer terrordømte i at planlægge og udføre mere terror, når de er sluppet ud af fængslet. En regeringschef har pligt til at vælge løsninger, der holder sig inden for rammerne af, hvilken type land vi gerne vil være. Og her svigtede Mette Frederiksen. Hun foreslår nemlig, at personer, der har afsonet en dom for terror, kan forbydes at færdes i bestemte områder og have kontakt til bestemte personer i op til ti år. For at undersøge, om de overholder forbuddet, skal politiet have ret til uden dommerkendelse at trænge ind i deres hjem og undersøge deres computere. Det er her, statsministeren glemmer sin forpligtelse over for retsstatens principper. Grundloven siger helt uden dikkedarer i paragraf 72, at både husundersøgelser og undersøgelser af borgernes kommunikation kun kan ske efter en retskendelse. Der står dog også, at man kan lave love, der giver undtagelse fra paragraffen, og det er så dét, regeringen vil gøre. Men det er grundlæggende helt forkert. Regeringens forslag om at øge straffene for terror og terrorrelaterede forbrydelser betragteligt er helt i orden. Det er også rimeligt at udstede forbud om ophold og kommunikation for denne ekstraordinært usympatiske gruppe af forbrydere. Og spark dem endelig ud af landet, når der er lovhjemmel til det. Det må bare aldrig blive andre end en domstol, der gør domstolenes arbejde. Magtens tredeling er et princip, der ikke må fraviges. Hverken politikere eller myndigheder skal afsige domme eller udstede retskendelser. Det skal kun dommere. Det har regeringens normale støtter forstået, men de borgerlige partier sikrer flertallet til endnu et skridt væk fra retsstaten. De skulle skamme sig. De passer ikke på Danmark.

Danmark For abonnenter

Liste med banditter i habitter vokser til nye højder: - Flere handler groft uforsvarligt, end nogen havde forestillet sig

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];