Annonce
Kultur

Nik og Jay begynder akustisk turne i Fredericia: Spiller i Thansen Arena

Den danske popduo består af Niclas "Nik" Petersen og Jannik "Jay" Thomsen. Pressefoto
7. maj spiller den danmarkskendte duo i Fredericia, hvor de begynder deres akustiske turne.

Fredericia: Når Nik og Jay næste år drager ud for at give 10 koncerter, begynder de i Fredericia, hvor de 7. maj spiller i Thansen Arena.

Det oplyser arrangøren af koncerten, EventC, i en pressemeddelelse. Til koncerten spiller de to Værløse-musikere akustisk, og ifølge EventC kan man således opleve Nik og Jays fortællinger og sange på en ny måde.

Duoen, der er kendt af de fleste danskere, står bag sange som "En dag tilbage", "Endnu en" og "Lækker". Hver måned i hele 2019 har de udgivet en ny single, hvorfor nye sange som "Hot sauce" og "Til mit unge jeg" er blevet føjet til deres repertoire.

Koncerten bliver delt op i to set, der hver er 45 minutter. Udover Fredericia gæster Nik og Jay blandt andet Aarhus, Aalborg og København på deres akustiske turne.

Billeterne koster 505 kroner stykket og kan købet via hjemmesiden billet.dk. Der er plads til 1200 gæster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Bander har kun fortjent foragt

Det er en politisk dom, der fredag faldt ved byretten i København, mener Loyal to Familia. Det er selvfølgelig noget vrøvl. Men det kan egentlig ikke undre, at bandemedlemmerne med deres systematiske lovovertrædelser ikke har respekt for, at vi lever i en retsstat. Her er det heldigvis sådan, at det er uafhængige domstole, der frikender eller dømmer de tiltalte. Fredag var dommen, at et midlertidigt politiforbud mod Loyal to Familia blev gjort permanent, og at banden blev opløst som forening. Og som det er i en retsstat, kan dommen ankes, hvilket Loyal to Familia har gjort. Så sagen fortsætter i Landsretten 1. september, og det er sandsynligt, at den tabende part i den sag vil forsøge at få en endelig afgørelse i Højesteret. Men uanset det videre forløb er det en meget opsigtsvækkende dom, da det er første gang, at en domstol opløser en forening. At danne en forening er en grundlæggende frihedsrettighed i Grundloven. Men Grundloven siger også, at foreninger, der virker ved vold eller søger at nå deres mål med vold, kan opløses ved dom. Det er heldigvis meget svært at få forbudt og opløst en forening i Danmark. Og når det gælder rockergrupper og bander, er det kompliceret for anklagemyndigheden at bevise, at de er foreninger i Grundlovens forstand. Derfor er det ikke domme som den, der fredag faldt mod Loyal to Familia, som kommer til at løse problemet med den den organiserede kriminalitet. Det kræver en konstant kamp fra myndighedernes side, og at vi som samfund ikke falder for fristelsen til at forherlige bander. De har kun fortjent fordømmelse og foragt. Forhåbentlig vil dommen dog øge trygheden for landets øvrige borgere. Det er der brug for. Kriminelle bander skaber masser af ulykke og utryghed med deres tyranniske adfærd i form af trusler, vold og afpresning. At omfanget af ugerningerne er stort, viser det skræmmende store antal medlemmer af bander og rockergrupper, som lige nu er varetægtsfængslet eller afsoner en dom: 372.

Esbjerg

Borgmester kalder partifælles selv-erklærede mærkesag for fuldstændig urealistisk: Vil koste 63,7 millioner kroner om året

Annonce