Annonce
forside

Noget med at være socialt bevidst

Annonce

Læserbrev: "Noget med at være socialt bevidst." Det er overskriften på vores 100 års jubilæumshæfte i Socialdemokratiet Tønder.

Valgkampen buldrer derudaf med emner som fraflytning, turister, skoler, museum og mange andre vigtige emner. Men hvad er vigtigt for borgerne?

Hvordan får vi trivsel for alle? Byrådet kunne starte med at spørge sig selv, hvordan er det at bo i Tønder Kommune? Får vi den forventede service? Får vi svar på vores spørgsmål? Får vi de nødvendige informationer?

Der skal kigges på borgertrivsel i bred forstand. Kommunen er meget mere end lokalplaner. Med trivsel kommer motivationen og de gode historier. Jeg tror på, at føler borgerne sig godt tilpas, bliver de i kommunen, og den gode historie kan trække flere til.

Det bliver spændende den 21. november. Bliver jeg en af dem, som kan sætte det på dagsordenen?

Tønder Kommune er en veletableret kommune med god økonomi, som ikke bare er kommet af sig selv. Nu skal rammen udfyldes med borgertrivsel.

Jeg lover ikke guld og grønne skove. Jeg ved godt, der skal et flertal og økonomi til. Jeg vil tænke borgerne ind alle de steder, jeg kan komme til det. Jeg er selv i en usikker situation lige nu, og havde jeg ikke ringet, vidste jeg ikke noget. Det kan gøres bedre uden de store omkostninger, det handler om "Noget med at være socialt bevidst"

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Den irske pub i turistby får bøde og sur smiley

Annonce