Annonce
Vejen

Nogle høreapparater ligger bare i skuffen

Jonas Thybo fortæller om høreapparater, som er havnet i skuffen. Foto: Vejen Høreforening
Annonce

VEJEN: - Høretab er et tab i livskvalitet, og det er derfor vigtigt at hjælpe flere mennesker til at høre bedre, mener formand for Vejen Høreforening, Hans Christian Schack, Holsted St.

Foreningen har med det udgangspunkt et foredrag mandag kl. 19 i Huset, Østergade 2 i Vejen. Connie Høj Larsen fra firmaet Audika fortæller om hørenedsættelse, høretab. konsekvenserne heraf og hvad man kan gøre ved det.

Jonas Thybo fra Audika vil orientere om ”skuffeapparater” - altså høreapparater som ikke bliver brugt. Det tager tid for ørerne at vænne sig til høreapparater. Det kræver derfor lidt tilvænning, når lyde, som man måske helt havde glemt, pludselige bliver tydelige igen.

- Man skal huske på, at alle ikke kan høre alt. Mennesker med en såkaldt normal hørelse kan heller ikke høre alt, hvad der sker i støjende omgivelser. Man skal anvende sine høreapparater hele tiden og i alle omgivelser – også hjemme i stuen, hvor der ofte ikke er så meget støj. Det medfører, at hjernen hurtigere vænner sig til dem, fortæller Hans Christian Schack.

Der er teleslynge og skrivetolk tilstede på mødet.

Af hensyn til kaffen skal tilmelding ske til formanden på mail mail@hcschack.dk eller sms 2177 9966.

Connie Høj Larsen. Foto: Vejen Høreforening
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce