Annonce
Kolding

Nok en bank flytter ned mod åen i Kolding

Det nye domicil bliver taget i brug fra den 17. august. Senere bliver der afholdt en åbningsfest for kunder og samarbejdspartnere. Foto: Søren Gylling
Fynske Bank er nu klar til at flytte ind i de nybyggede lokaler på Trindholmsgade. Når man er kommet helt på plads, inviterer banken til åbningsfest.
Annonce

Kolding: For knap to år siden satte Koldings borgmester, Jørn Pedersen, gang byggeriet på Trindholmsgade ud mod Østergade, og nu står bygningen klar til at danne rammerne om Fynske Banks nye domicil.

Første åbningsdag for banken bliver mandag den 17. august, hvor kunder kan kigge indenfor i det nye store kontorfællesskab.

Flytningen til det nye domicil skyldes, at Fynske Bank er vokset ud af sine oprindelige rammer på Galgebjergvej, hvor banken har ligget, siden den blev grundlagt i 2007. I dag har banken 15 medarbejdere og vokser hvert år med nye kunder inden for privat og erhverv.

- Vi glæder os utroligt meget til at vise vores nye domicil frem til kunder og samarbejdspartnere. Vi er meget tilfredse med vores nye rammer, som både giver os mere plads, lysere lokaler og i det hele taget et mere moderne kontor til gavn for både kunder og for medarbejderne, siger filialdirektør Morten Skov i en pressemeddelelse.

Annonce

Åbent hus for kunder

Det nye domicil i det populære område ved havnen giver Fynske Bank en mere synlig placering i centrum af byen, ligesom banken nu også bliver en del af det såkaldte "Wall Street". Navnet har området fået på grund af placeringen af mange banker i netop det område af Kolding. Indenfor kort gåstand ligger blandt andre Nykredit, Danske Bank, Sydbank og Nordea.


Vi glæder os utroligt meget til at vise vores nye domicil frem til kunder og samarbejdspartnere. Vi er meget tilfredse med vores nye rammer, som både giver os mere plads, lysere lokaler og i det hele taget et mere moderne kontor til gavn for både kunder og for medarbejderne.

Morten Skov, filialdirektør


Selvom Fynske Bank har første åbningsdag i det nye domicil mandag den 17. august, så kan kunder og samarbejdspartnere se frem til en officiel åbning senere, når man er kommet helt på plads.

- Vi kommer naturligvis til at holde en åbningsfest, hvor vi håber, at mange vil kigge forbi. Og ligesom vi valgte at benytte en lokal entreprenør til at stå for byggeriet, så kommer vi også til at bruge lokal catering til forplejning. Samtidig kommer vi også til at invitere de foreninger, vi støtter her i området, siger Morten Skov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce