Annonce
Sønderborg

Nordals Boldklub festede og hædrede medlemmer

En stribe medlemmer blev kåret til NBs afslutningsfest. Privatfoto
Spillere, ledere og trænere har været samlet til afslutningsfest i Nordals Boldklub, der fylder 50 år i 2019. Årets NB'er er Gitte Behrends Mathiesen.

Nordals: Det er en tradition, at Nordals Boldklub holder en afslutningsfest for trænere, ledere, hjælpere, æresmedlemmer, seniorspillere og oldboys her efter sæsonen. Sådan var det også i år, da festen blev holdt på Hotel Nørherredhus i Nordborg. Det var en ekstra festlig en af slagsen, da den også markerede klubbens 50 års jubilæum. Der var derfor skruet ekstra op for festlighederne og hele 244 NB’ere festede sammen og fejrede ”Familien NB’s” fællesskab.

Festsalen på Hotel Nørherredhus var i dagens anledning pyntet i Nord-Als Boldklubs røde og sorte farver.

- Det store fremmøde vidner om et godt sammenhold i klubben, hvor alle nyder hinandens selskab og hvor NB’ere kom langvejs fra for at deltage, siger NB-formand Jesper Larsen. Sidst på aftenen kunne deltagerne nyde et stort festfyrværkeri udenfor Nørherredhus.

Blandt deltagerne var æresmedlemmerne Peter Glock, Carlo Meyer, Poul Lyngkilde og Verner Petersen.

- Festen præget af højt humør, god stemning og en masse snak om gamle dage, fortæller Jesper Larsen.

Som altid skulle der hædres en række medlemmer:

Årets NB’er 2019: Gitte Behrends Mathiesen

Årets Seniorspiller 2019: Serie 3 holdet

Sæsonens fighter NB Serie 3: Andreas Brogaard

Sæsonens spiller NB Serie 5: Frederik Asmussen

Sæsonens fighter NB serie 5: Kasper Tonnesen

Årets spiller 2019 NB Oldboys: Thom Jørgensen

Årets spiller 2019 NB M+40: Arne Frederiksen

Årets spiller 2019 NB Masters: Gunnar Carl

Nordals Boldklub markerer også 50 års jubilæet ved en reception lørdag 23. november klokken 13-17 I Nordals Idrætscenter.

Annonce
244 medlemmer deltog i festen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Marcus Knuth er en gemen mandattyv

Marcus Knuth blev onsdag De Konservatives nye udlændingeordfører samt integrations- og indfødsretsordfører. Det er der bestemt ingen grund til at ønske tillykke med. Den politiske belønning er nemlig aldeles ufortjent. Naturligvis er det fuldstændig legitimt, hvis Marcus Knuth ikke længere har følt sig hjemme i Venstre og derfor skifter til De Konservative. Til gengæld er det målt med moralske alen helt utilstedeligt, at politikeren blot fortsætter i Folketinget, som om intet var hændt. Den 5. juni i år sendte vælgerne 43 repræsentanter for Venstre ind i Folketinget. Så vidt vides har der ikke efterfølgende været et nyt valg. Derfor er de 43 mandater fortsat Venstres. Partihop er beklageligvis ikke helt så sjældne i dansk politik. Som regel er mønstret det samme – afhopperne tager deres mandater ind i det nye parti. Opfattelsen af, at politikerne så at sige ejer deres mandat er hinsides enhver sund fornuft. Mandatet tilhører de vælgere, der har udpeget den pågældende. Ved Folketingsvalget satte godt 9500 vælgere deres kryds ved Marcus Knuth. Det gjorde de givetvis i forventning om, at deres tillidsmand på tinge ville arbejde for Venstres dagsorden. Den tillid er nu gjort til skamme. Eneste anstændige beslutning er at forlade sin politiske tillidspost, hvis man af den ene eller anden grund kommer på kollisionskurs med sig parti. Så kan suppleanten nemlig rykke ind og fortsætte arbejdet for den liste, som vælgerne har peget på. Havde Marcus Knuth draget denne rette konsekvens, ville det aftvinge respekt. Det havde herefter stået ham frit for eventuelt at stille op som konservativ kandidat ved næste Folketingsvalg, hvor han måske endda havde haft rimelige muligheder for atter at blive sendt afsted til Christiansborg. I stedet har Marcus Knuth nu slet og ret gjort sig skyldig i gement mandattyveri, hvor han har sat sine egne interesser over vælgernes. Den slags bidrager til en politikerlede, som i dette tilfælde er absolut berettiget.

Aabenraa

Skolebus kørte i grøften

Annonce