Annonce
Erhverv

Nordeas kunder begynder igen at kunne komme på netbank

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Kunder hos Nordea kan igen komme på netbank, efter at et teknisk problem tidligere har sat en stopper for det.

Flere af Nordeas kunder kan igen logge på deres netbank, efter at det tidligere søndag ikke har været muligt.

Annonce

Det oplyser banken på sin danske Facebook-side.

- Vores teknikere har arbejdet på højtryk, og mange kan heldigvis igen benytte Nordea Wallet, net- og mobilbanken.

- Nogle vil stadig opleve, at det ikke kører med samme hastighed som normalt - det er vi selvfølgelig fortsat i fuld gang med at løse.

- Vi opdaterer her på siden, så snart vi har nyt. Vi beklager de gener, det fortsat kan give nogle af jer, skriver Nordea.

Ifølge DR er det et teknisk nedbrud, som store dele af søndagen har forhindret bankens kunder i at logge på deres netbank.

Javier Lopez, kommunikationsmedarbejder i Nordea, har til DR understreget, at fejlen skyldtes et teknisk nedbrud og ikke et cyberangreb.

Herhjemme har Nordea omkring 1,6 millioner privatkunder. Det gør banken til den næststørste spiller på det danske marked efter Danske Bank.

Nordea har også 64.000 erhvervskunder i Danmark. Også de har søndag oplevet problemer med at logge på netbank, skriver DR.

Ifølge den svenske avis Aftonbladet har nedbruddet også ramt bankens kunder i Sverige, Finland og Norge.

/ritzau/

Link til DR''s artikel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Merkel holder drømmen om Europa i live

For en uges tid siden gik en sød historie sin sejrsgang i tyske medier og på sociale platforme. Landets kansler, Angela Merkel blev fotograferet i en kø i en dagligvarebutik med sin indkøbsvogn. To ruller toiletpapir og fire flasker hvidvin. ”Eine wie uns” som det hed sig i masser af opslag på nettet efterfølgende. Ingen hamstring. Fornuftig prioritering. Og kansleren betalte endda med kreditkort og ikke kontanter, som man ellers ofte gør hos vores naboer. Lederskab i det små. Merkel viser også lederskab i det store. Hvor lande i hele Europa, inklusive Danmark, har dukket sig, mens et coronahærget Italien har bedt om hjælp, trådte Merkel straks til. Tyskland henter syge italienere til tyske hospitaler. Tyskland henter også syge franskmænd. Fordi man har overskuddet. Fordi man kan. At man samtidig opbygger viden i det tyske sundhedsvæsen, der senere kan komme tyske patienter til gavn, er en kærkommen sidegevinst. Tyskland sender også respiratorer til Spanien. Deler ud af sit overskud. Tyskland viser sig også i coronakrisen fra sin bedste side, som vi har set det i række krisestunder i nyere europæisk historie. Wir schaffen dass, er budskabet fra Merkel igen og igen, og hun sætter sig selv og sit land forrest. Det bør vi alle være taknemmelige for. Uden Tyskland, intet Europa fristes man til at konkludere. Den danske stat har handlet hurtigt og konsekvent på coronakrisen. Der er grund til at håbe, at vi derfor kan komme relativt let igennem den set i sundhedsfagligt perspektiv. Måske også økonomisk. Det er dog værd at holde fast i, at Corona er grænseoverskridende, og vejen tilbage på den anden side løses ved at tænke og handle grænseoverskridende. Det ville derfor klæde os at stå side om side med Tyskland i både ord og handling. Også mens det er svært. Der er en udløbsdato på Angela Merkel. Tiden som kansler rinder ud i 2021. For Europas skyld er der grund til at håbe på, at også hendes efterfølger tager et ansvar, der rækker ud over Tysklands grænser. For uden tysk lederskab, smuldrer Europa.

Kolding

Plejehjem har nu haft ni smittetilfælde med corona: To plejehjemsbeboere er indlagt

Annonce