Annonce
Varde

Nordenskov Volley endte som det femtebedste herrevolleyhold i landet

Volleyherrerne fra Nordenskov kan se tilbage på en fremragende debutsæson i Volleyligaen. Her i kvartfinaleopgøret mod Marienlyst. Foto: Jóhann Thór Haahr Hansen
Med en overbevisende 3-0-sejr over Ikast kan Nordenskov i deres første sæson i landets bedste liga pryde sig med en flot femteplads og en uofficiel titel som jysk mester. Næste skridt bliver at udbygge bredden blandt de danske spillere i klubben og lægge et fundament til de kommende sæsoner.
Annonce

Nordenskov: For et år siden, da det blev klart at Nordenskov havde kvalificeret sig til den bedste volleyliga i landet, meldte Nordenskov IF's ledelse ud, at målet for denne sæson var ikke at blive til grin. Men i dag kan sportschef Jakob Møller og resten af Nordenskov-holdet se tilbage på en debutsæson, der var alt andet end grinagtig.

- Femtebedst i landet og det bedst placerede jyske hold er jo præstationer, som vi absolut ikke regnede med at nå det første år i volleyligaen, siger Jakob Møller.

Nordenskov IF har lagt en detaljeret tre-års plan med delmål, der skal indfries. Målet for næste sæson er en top-6-placering, mens målet i sæsonen 2020-2021 er at være blandt landets fire bedste hold. Og selvom den langsigtede plan næsten blev indfriet i første hug, er klubledelsen ikke gået hen og blevet overambitiøse:

Annonce

Australiere er på ferie

- Vi kunne sagtens gå ud og opruste yderligere til næste sæson og justere målsætningen derefter, men vi vil hellere beholde den samme spillersammensætning, som vi har haft succes med i år, og så få udbygget bredden blandt vores unge danske spillere, siger Jakob Møller.

Netop det at skabe bredde i truppen er det vigtigste kriterie for klubben, og første skridt bliver at rekruttere nye volleytalenter fra nærområdet. Nordenskov er det klart højest rangerede volleyhold i Syd- og Sønderjylland, og klubledelsen håber på at kunne lokke ambitiøse unge spillere til klubben, der har mod på at spille volleyball på eliteniveau. Blandt andet spillere hjemvendt fra idrætsefterskoler.

Holdets tre australske spillere og den australske træner, Brendan Garlick, er alle rejst hjem på sommerferie eller er på ruroparundtur, men vender tilbage i slutningen af juli, når forberedelserne til næste sæson går i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce