Annonce
Varde

Nordenskov Volley var millimeter fra at nedlægge volleymastodonterne Marienlyst

Hvis Nordenskov Volley rammer topniveauet mod Marienlyst på søndag, vil det sandsynligvis føre til jubelscener som denne fra sidste uges sejr over Ikast. Foto: Alan Garlick
Det var lige ved og næsten for volley-drengene fra Nordenskov, da de torsdag aften tabte 3-2 til Marienlyst fra Odense efter et tæt 5. sæt. På søndag spilles returkampen i Helle Hallen, og hvis holdet kan finde den samme kampgejst fra første opgør, kan Nordenskov give topholdet kamp til stregen i klubbens største kamp nogensinde.

Nordenskov: Torsdag aften spillede Nordenskov den første af alt tre mulige kvartfinaler mod de mangedobbelte mestre fra Marienlyst i Odense. Det blev til et 3-2 nederlag der var tæt helt til sidste bold. Nordenskov tabte sidste sæt med cifrene 15-13.

Nordenskovs sportschef Jakob Møller er hverken skuffet eller begejstret over resultatet, og forklarer, at der er mange ting at arbejde med forud for næste opgør. Men alligevel ænser man en slet skjult stolthed fra sportschefen over resultatet mod storklubben.

- Der er ikke mange debuthold i volleyligaen, der regner med at tage til Marienlyst og vinde en kvartfinalekamp. Og vi var altså tæt på, siger Jakob Møller.

På søndag får drengene en chance for at tage revanche på hjemmebane. I tilfælde af en sejr til Nordenskov, spilles en tredje og afgørende kamp i Marienlyst på tirsdag, hvor vinderen går i semifinalen. Et nederlag sender derimod Nordenskov ud i et placeringsspil om 5-8. pladsen.

Til torsdagens kamp i Odense var der lige så mange Nordenskov-tilhængere som Marienlyst-fans i hallen, og opbakningen ventes at blive meget større i hjemmeopgøret på søndag, hvor Jakob Møller regner med at tilskuerrekorden bliver slået.

- I forhold til vores målsætning før sæsonen og faktum at Marienlyst stadig er storfavoritter, kan jeg ikke gå ud og sige at det bliver årets vigtigste kamp. Men det bliver helt klart årets største kamp, måske endda årtiets største, siger Jakob Møller.

Returkampen spilles søndag kl. 13.30 i Helle Hallen, og drengene har brug for al den støtte de kan få, i det der kan gå hen og blive den største sportspræstation af et hold fra kommunen i mange år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce