Annonce
Tønder

Nordjyde har fundet drømmejob på Højer Efterskole

Rasmus Møller Christensen havde i september første dag på Højer Efterskole. I den første tid har Rasmus boet på efterskolen, inden han fandt sin permanente bolig i Tønder. PR-foto
Annonce

Højer: 25-årige Rasmus Møller Christensen fra Hjørring er ny lærer på Højer Efterskole. Efterskolen ser det som en styrke, at den er i stand til at tiltrække nye nordjyske kræfter, der ser efterskolelærerjobbet som en drøm.

- Man ser eleverne i en anden sammenhæng, man lærer dem bedre at kende og kommer ind på livet af dem, fortæller Rasmus Møller Christensen i en pressemeddelelse om, hvorfor jobbet på Højer Efterskole er hans drømmejob.

Livet på Højer Efterskole falder godt i spænd med Rasmus Møller Christensens personlighed. Han er udadvendt og åben overfor alle mennesker, og det spillede helt klart en rolle i hans valg om at søge jobbet på Højer Efterskole, hvor han underviser i matematik, fysik og kemi. Da han har en stor interesse for gymnastik, har han taget spring som ekstra fag. For den nye lærer er gymnastik en vigtig faktor i skabelsen af det fællesskab og sammenhold, der opstår på efterskolen.

Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Trængte hoteller og campingindehaver raser over omstridt overnatningskrav: - Det er for let at snyde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Topadvokat i defensiven

Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce