Annonce
Haderslev

Nordjysk firma vinder rengøring i Haderslev

Flankeret af blandt andre kommunaldirektør Willy Feddersen giver borgmester H. P. Geil (V) og direktør Henrik Nielsen fra KN Rengøring hinanden hånd på den nye rengøringskontrakt. Foto: Haderslev Kommune
KN Rengøring fra Pandrup skal gøre rent med svanemærke. Hidtidige rengøringsfolk bliver virksomhedsoverdraget.
Annonce

Det bliver en familieejet virksomhed med rod og hovedsæde i Pandrup i Nordjylland, der skal gøre rent i alle Haderslev Kommunes institutioner, skoler og administrative områder.

Haderslev Kommune har onsdag efter en udbudsrunde indgået en kontrakt med KN Rengøring. Borgmester H.P. Geil (V) og direktør Henrik Nielsen fra KN Rengøring underskrev onsdag aftalen.

Medarbejdere, som hidtil har gjort rent i Haderslev Kommune for Forenede Service, overdrages sammen med kontrakten til KN Rengøring, og de kan dermed fortsætte i deres arbejde.

- Jeg ser frem til et godt samarbejde med KN Rengøring, og jeg er også rigtig glad for, at vi i kontrakten har fået indarbejdet et rekrutterings- og beskæftigelsesprojekt, der betyder, at vi får et tæt samarbejde om at skaffe borgere i beskæftigelse, siger borgmester H.P. Geil i en pressemeddelelse.

Annonce

Svanemærke

Der er i den nye kontrakt i tråd med tidsånden blevet stillet en række krav til miljø, klima og bæredygtighed som KN Rengøring skal efterleve i kontraktperioden. Det drejer sig blandt andet om, at der alene må anvendes produkter med svanemærke eller den europæiske miljøblomst, ligesom der er indarbejdet krav, der skal forhindre udledning af mikroplast.

Virksomheden er startet midt i 1970’erne af den nuværende ejer Henrik Nielsens forældre. Den beskæftiger i dag - inden virksomhedsoverdragelsen - 900 medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce