Annoncørbetalt indhold

Nordjysk samlingspunkt til Nibe Festival

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nibe festival indtager traditionen tro den smukke Skalskov i Nibe, hvor musik, god stemning og festligheder vil være omdrejningspunktet for fire dages festival. Billetsalget er allerede åbnet, skal du have billet til nibenitternes festival? Køb den allerede i dag.


Annonce

Som den sjette største musikfestival i Danmark bliver der spillet musik i forskellige genre gennem de mange koncerter. Dermed er der musik til enhver smag og god mulighed for at høre et stort udvalg af musik fordelt på de fire scener, der i nordjysk tale refereres til som Stor Scenen, Blå Scenen, Reservatet og Den Lille Fede.


Nibe ligger hus til musikfestival

Nibe er en forstad til Aalborg beliggende sydvest for Nordens Paris. Byen er en tidligere købstad beliggende i Himmerland klods op af den nordjyske fjord. I byen er bosat omkring 5000 lokale nibenitter, foruden de cirka 6.500 overnattende, der hvert år invaderer camps’ene i forbindelse med festivalen. Om sommeren forvandles den lille by i Nordjylland altså til fest og farver, når byen i festivalens varighed fordobles med antal mennesker til stede i byen.


Festivalens afholdelse

Nibe Festival afholdes som en af de tidlige musikfestivaler i Danmark. Således lægges tonen an for sommerens festivaler, når Nibe Festivalen løber af stablen slut juni/start juli. Lige præcis det tidsrum er festivalen gang på gang blevet afholdt siden første gang i 1985, hvor en gammel lastbil udgjorde den første festivalscene.


Nibe festival holder sig til ilden

De sidste par år har stået i coronaens tegn, hvilket på mange måder har gjort det svært for landets festivaler. Den danske festival i Nibe har dog gjort sig bemærket, hvor de gennem Lyden af Nibe holdt festivalens intime stemning og musikalske ond i live gennem sommeren 2021.


Lyden af Nibe blev en succes, der både gav anledning til velgørende donationer og medførte et medarrangørskab af Lucas Graham koncert. Samtidig var Nibefestival også ind over en eksklusiv koncert med Suspekt i støberiet - altså har de ikke ligget på den lad side, på trods af pandemiens hårde udstræk.


Nibe gør det igen

Musikprogrammet for sommeren 2022 er allerede udgivet, hvor der bindes an med musik i særklasse og vanvittige natkoncerter. Det er både med navne som Suspekt, Jung og Malurt, der spiller dette års festival i gang.


Vil du tage del i festen kan du allerede nu købe din billet - eller købe en billet i gave til din festival kammerat. Ses vi til Nibe Festival 2022?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.