Annonce
KIF Kolding

Nordmand scannes tirsdag: KIF Koldings forsvarsgeneral håber på positivt nyt

Da KIF-træner Andreas Toudahl gik på banen mod Århus, var det med forsvarsgeneral Vetle Rønningen i træningstøj bag ham. Nordmanden blev knæskadet under søndagens træning. Foto: Bo Amstrup, Scanpix.
Vetle Rønningen måtte se på fra sidelinjen, da KIF Kolding fik et hak over tuden og et nederlag på 24-33 mod Århus.
Annonce

JV I AARHUS: KIF Koldings forsvarsklippe er ude på ubestemt tid.

Vetle Rønningen kom til skade med sit knæ under søndagens træning i Kolding og var ikke i kamp ude mod Århus, hvor KIF tabte 24-33. Han har endnu ikke klarhed over skadens omfang.

- Jeg ved det ikke helt endnu. Jeg skal til scanning i morgen. Så får jeg nok svar i løbet af dagen, sagde nordmanden efter kampen.

- Det er knæet. Muligvis et forstrukket ledbånd. Det finder jeg ud af i morgen. Forhåbentlig er det ikke noget værre. Jeg tænker, det ikke er så vildt. Jeg tror, jeg har været heldig, vurderede han.

KIF spiller sin næste kamp på fredag hjemme i Kolding, hvor modstanderen er Skjern. Her er Rønningen heller ikke med.

- Mine forhåbninger er, at jeg snart er klar. Vi må vente og se og håbe på det bedste, lød det.

- Det skete i går i slutningen af træningen. Det var dårlig timing, men sådan noget kan man ikke planlægge. Nu kommer der en landsholdspause, og forhåbentlig får jeg brugt tiden godt og kommer hurtigt tilbage.

Uden Rønningen faldt KIF sammen efter en god første halvleg, men det var nu primært offensivt, det kneb efter 15-15 ved pausen. KIF scorede kun ni gange i anden halvleg.

- Ja, jeg må sige, det var lidt skidt. Jeg ville gerne hjælpe til og spille selv. Det, at sidde på bænken og overhovedet ikke kunne hjælpe, er ikke så godt. Jeg prøver at støtte mine holdkammerater. I dag var ikke en god dag for os, men vi kommer stærkt tilbage, garanterede Vetle Rønningen.

Kampen gav en lille opmuntring til KIF-lejren, idet Jens Svane var i kamp for første gang siden sin skulderoperation i sommer. Svane kom ind i KIF-forsvaret som aflastning, men han er endnu ikke klar til at spille med i angrebet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Politiet efterlyser 30-årig kvinde

Annonce