Annonce
Sønderjyske Herrehåndbold

SønderjyskE-sportsdirektør ærgrer sig over forløb med skadet målmand: Nordmand til prøvetræning som mulig afløser

- Jeg tror, alle parter er lidt kede af, at det har været den mængde af skadesdage, der har været i kontraktperioden og også nu, siger SønderjyskE-sportsdirektør Simon Lindhardt om målmand Kristian Pedersens skade. Arkivfoto: Timo Battefeld
SønderjyskE-sportsdirektør Simon Lindhardt siger, at alle beslutninger omkring Kristian Pedersens skadesforløb er taget i fælles samråd mellem målmandens egen læge og klubbens fysioterapeuter. Klubben har norsk målmand til prøvetræning i næste uge.

Håndbold: SønderjyskE-sportsdirektør Simon Lindhardt ærgrer sig både på klubbens og Kristian Pedersens vegne over, at håndboldmålmanden må igennem en operation for at slippe af med vedvarende smerter i albuen.

- Det er da klart, at drømmescenariet for mig havde været, at han var blevet opereret i sommerferien, eller hvornår det nu kunne have været. Det havde været det optimale, mener Simon Lindhardt.

Kristian Pedersen fortæller til JydskeVestkysten, at problemerne stammer helt tilbage fra hans første sæson i klubben for fire år siden, og at han på de værste dage har så alvorlige smerter, at han ikke kan løfte tallerkner ud af et skab.

Annonce

- Når han har haft problemer gennem længere tid, hvorfor er han så ikke blevet opereret tidligere?

- Det har været et forløb, hvor vi har kigget på, hvad der er gjort, og hvor Kristian selv med sin læge har kigget på, hvad der er gjort. Der har Kristian sammen med sin læge og vores fysioterapeuter valgt, at det her er noget, der kan gå væk. Det har man bygget på nogle mr-scanninger. Så har man bare erfaret efter noget tid, at den selvsamme læge, der har sagt de andre ting, har sammen med Kristian og fysioterapeuten nu vurderet, at nu er det en operation, der skal til, siger Simon Lindhardt.

Kristian Pedersen har selv fortalt JV, at han gennem årene har fået indsprøjtninger med binyrebarkhormon i forsøget på at løse problemet.

- Kristian har fået nogle blokader i løbet af årene, hvor det så har hjulpet ham, og man har håbet og troet på, at nu skulle han kunne starte forfra. Så vælger Kristian at tage en blokade nu her, og så bliver det lige pludselig værre, siger Simon Lindhardt, der ikke mener, at klubben har presset sin målmand i forhold til at træffe beslutninger.

Jeg synes ikke, der på noget tidspunkt er en klub, der har sagt til Kristian, at nu gør vi bare sådan. Kristian har været med i løbet med sin læge.

SønderjyskE-sportsdirektør Simon Lindhardt

- Jeg tror, alle parter er lidt kede af, at det har været den mængde af skadesdage, der har været i kontraktperioden og også nu. Det er både Kristian og vi kede af. Jeg synes ikke, der på noget tidspunkt er en klub, der har sagt til Kristian, at nu gør vi bare sådan. Kristian har været med i forløbet med sin læge, som han kender rigtig godt, og har været inde over, hvordan forløbet skulle være.

Mulig afløser fra Norge

Kristian Pedersen vurderer, at han kan være tilbage på banen inden jul. Indtil da får SønderjyskE muligvis en aftale i stand med en afløser.

- Vi har en aftale med en norsk målmand, der kommer til prøvetræning hos os den 16.-17. september. Så prøver vi at se ham an, siger Simon Lindhardt.

Han fortæller, at der er tale om en 25-årige målmand med omkring 100 norske ligakampe på sit cv. Han skal dog vise sig bedre end klubbens unge tredjemålmand, hvis en aftale skal blive aktuel.

- Vi har allerede Malthe Kronborg, som vi er glade for, og ham tror vi på i fremtiden, siger sportsdirektøren.

Annonce
Sønderjyske Herrehåndbold For abonnenter

Guddommelig kamp af Gaudin gav SønderjyskE en storsejr i Skjern

Danmark

Onsdagens coronatal: Nu er over 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Ventetid og uvished lægger låg på minkavleres fremtidsdrømme: Lange udsigter til at kunne betale kreditorer

Sydjylland For abonnenter

Minkavlere spår ingen fremtid for faget i Syd- og Sønderjylland: - Jeg kender ikke engang nogen, der kender nogen, som vil starte igen

Aabenraa

Om et år går det løs: Lokal vognmand skal hente de nye affaldsbeholdere

Esbjerg

Politisk oprør fra vest: Borgmestre fra 10 kommuner vil ikke hænge på regning for Arne-pensionen

Kolding

Idrætsformand afviser kritik fra foreninger: - Vi bakker op om mange forskellige klubber

Esbjerg For abonnenter

Fængselsdom: 21-årig mand voldtog hash-lammet kvinde to gange efter at have givet hende en stærk joint

Sønderjyske Herrehåndbold

Thomas Mogensen meldes ude i flere uger - Pytlick så hans arvtager tage lederskabet på sig øjeblikkeligt

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Tønder

Butikscenter står snart halvtomt: Kommunen arbejder på femte år videre med at etablere lyskryds i området

Danmark

Hun så sin konto gå i nul, mens hun talte i telefon med svindleren

Aabenraa For abonnenter

Opråb til forældre fra bekymret far: - Jeres børns hurtige knallerter er livsfarlige

Aabenraa For abonnenter

Sønderjyder udfordrer myndigheder: Vil have regnvandsbassin i beskyttet område

Kolding

Foreninger retter skarp kritik mod politikeres pengestrøm til to fodboldklubber: - Hvis de beder om penge, så får de dem bare

Annonce