Annonce
Esbjerg

NorSea opruster specialistafdeling med ansættelse af chef

Torben Rubin Iversen, t.h. er ny General Manager i afdelingen Offshore Specialists hos NorSea. Her fotograferet sammen med Anders Aalund Olsen, Head of Logistics & Offshore Solutions, NorSea. PR-foto
Torben Rubin Iversen er ny General Manager for NorSea Offshore Specialists, og han har fået en klar mission om at bygge en større afdeling op.

Esbjerg: NorSea i Esbjerg, der er det tidligere Danbor på Esbjerg Havn, opruster yderligere i afdelingen Offshore Specialists. Forklaringen er ifølge en pressemeddelelse, at efterspørgslen har vist sig at være tilstede for en såkaldt supply chain løsning, der rækker hele vejen fra produktion til overordnet projektledelse og ingeniørløsninger.

Som en betydelig del af oprustningen ansætter NorSea Torben Rubin Iversen, som får til opgave at opbygge en slagkraftig afdeling.

- Vi reetablerede afdelingen sidste år, og vi kan se, at der er nogle muligheder i dette forretningsområde, så derfor har vi valgt at udvide igen. Det sker blandt andet ved at tilføre en kapacitet som Torben Rubin Iversen, som med sit indgående branchekendskab og sin gode personlighed er den helt rigtige til at tage afdelingen endnu et skridt fremad. Vi tilpasser os hele tiden de ønsker, som vi får tilbage fra markedet, og alt tyder på, at der i fremtiden bliver endnu mere behov for leverandører, som kan håndtere en større portefølje og projekter fra A til Z. Der har vi som koncern en styrke, hvor vi også kan trække på vores tilhørsforhold til shippinggiganten Wilhelmsen, oplyser Anders Aalund Olsen, Head of Logistics & Offshore Solutions.

Annonce

NorSea

NorSea er det tidligere Danbor. I 2014 frasolgte A. P. Møller-Mærsk Danbor til NorSea Group, som er ejet af den norske Wilhelmsenkoncern.

Denne sommer kom det frem, at NorSea skal fremover repræsentere Wilhelmsen Ships Service i Esbjerg.

Samarbejde in house

Torben Rubin Iversen er oprindeligt uddannet maskinarbejder, men han har gennem et langt offshoreliv. Han har således stor erfaring fra ansættelser hos Oddfjell Drilling, Drill Quip, Force Technology, AAK Inspection, Dacon Inspection, Inspecta Project services og senest fra en ledende stilling hos Bilfinger Salamis Denmark.

- Jeg har fået en ekstremt spændende opgave her, hvor jeg skal bygge mit helt eget team op, og den kunne jeg bare ikke sige nej til. Vi har en eksisterende afdeling, som vi kan se store muligheder i, specielt når vi udnytter de synergier, som er en del af, at vi hos NorSea kan håndtere så at sige alle led af en opgave, siger Torben Rubin Iversen og forsætter:

- Vi kommer til at drive en del projektledelse, og her nyder vi også godt af et stærkt samarbejde på ingeniørsiden med DIS, som vi har siddende her i huset, ligesom vi generelt er på udkig efter flere joint venture-partnere, fastslår Torben Rubin Iversen, der både har taget fat på forespørgsler fra nuværende og potentielle kunder, men også har begyndt jagten efter det helt rigtige mandskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce