Annonce
Sport

Norsk landsholdsspiller skifter til Århus Håndbold

Claus Fisker/Ritzau Scanpix
22-årige William Aar skifter til sommer til Århus Håndbold på en toårig kontrakt.

Den norske landsholdsspiller William Aar skifter til sommer til Århus Håndbold på en toårig kontrakt, skriver klubben på sin hjemmeside.

22-årige Aar er udtaget til den norske bruttotrup forud for januars EM i håndbold.

- Først og fremmest fordi Århus Håndbold har et godt trænerteam, som jeg tror, kan videreudvikle mig som spiller. Derudover har jeg fået et godt indtryk af byen og klubben gennem de samtaler, jeg har haft med Århus Håndbold.

- Jeg ser frem til at lære mine nye holdkammerater og folkene omkring klubben at kende. Og så vil jeg bruge tiden frem mod sommer på at lære mere dansk, end jeg kan i dag, siger han til Århus Håndbolds hjemmeside.

Ifølge Århus-træner Erik Veje Rasmussen er det lidt af en kapacitet, som Århus Håndbold tirsdag kan præsentere.

- Da vi kiggede på forskellige norske spillere, havde jeg fornøjelsen af at se William på video, og allerede fra de første klip var jeg ret overbevist om, at det ville være et scoop, hvis vi kunne få ham til klubben.

- Jeg er faktisk lidt overrasket og glad for, at vi er lykkedes med at lande William i Århus Håndbold, siger Erik Veje Rasmussen om venstrebacken.

William Aar spiller for tiden i den norske klub Kolstad Håndball.

/ritzau/

Annonce
Århus Håndbolds nyhed om William Aar
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Bander har kun fortjent foragt

Det er en politisk dom, der fredag faldt ved byretten i København, mener Loyal to Familia. Det er selvfølgelig noget vrøvl. Men det kan egentlig ikke undre, at bandemedlemmerne med deres systematiske lovovertrædelser ikke har respekt for, at vi lever i en retsstat. Her er det heldigvis sådan, at det er uafhængige domstole, der frikender eller dømmer de tiltalte. Fredag var dommen, at et midlertidigt politiforbud mod Loyal to Familia blev gjort permanent, og at banden blev opløst som forening. Og som det er i en retsstat, kan dommen ankes, hvilket Loyal to Familia har gjort. Så sagen fortsætter i Landsretten 1. september, og det er sandsynligt, at den tabende part i den sag vil forsøge at få en endelig afgørelse i Højesteret. Men uanset det videre forløb er det en meget opsigtsvækkende dom, da det er første gang, at en domstol opløser en forening. At danne en forening er en grundlæggende frihedsrettighed i Grundloven. Men Grundloven siger også, at foreninger, der virker ved vold eller søger at nå deres mål med vold, kan opløses ved dom. Det er heldigvis meget svært at få forbudt og opløst en forening i Danmark. Og når det gælder rockergrupper og bander, er det kompliceret for anklagemyndigheden at bevise, at de er foreninger i Grundlovens forstand. Derfor er det ikke domme som den, der fredag faldt mod Loyal to Familia, som kommer til at løse problemet med den den organiserede kriminalitet. Det kræver en konstant kamp fra myndighedernes side, og at vi som samfund ikke falder for fristelsen til at forherlige bander. De har kun fortjent fordømmelse og foragt. Forhåbentlig vil dommen dog øge trygheden for landets øvrige borgere. Det er der brug for. Kriminelle bander skaber masser af ulykke og utryghed med deres tyranniske adfærd i form af trusler, vold og afpresning. At omfanget af ugerningerne er stort, viser det skræmmende store antal medlemmer af bander og rockergrupper, som lige nu er varetægtsfængslet eller afsoner en dom: 372.

Annonce