Annonce
Erhverv

Norwegian åbner tre nye ruter fra Billund

Det norske lavprisselskab Norwegian åbner nu tre nye ruter i vinterhalvåret fra Billund Lufthavn. Arkivfoto
I vinterhalvåret får vestdanskere nu mulighed for at flyve til Gran Canaria, Malaga og Salzburg fra Billund Lufthavn med det norske lavprisselskab Norwegian.

Billund: Vestdanskere, som gerne vil på vinterferie, får nu endnu bedre mulighed for at komme afsted fra Billund. Det norske lavprisselskab Norwegian har annonceret, at det vil åbne tre nye ruter fra Billund i de koldeste måneder til forskellige feriedestinationer.

- I Norwegian arbejder vi hele tiden på at tilbyde vores kunder de bedste og smidigste rejseoplevelser. Ruterne fra Billund gør det nemt for vores jyske passagerer, der kan flyve direkte til den spanske sol eller de sneklædte østrigske alper. Vi glæder os til at byde dem velkommen om bord, fortæller Magnus Maursund, der har titel af vicedirektør i Norwegians kommercielle afdeling, ifølge en pressemeddelelse.

I hele vinterhalvåret - hvilket vil sige fra den 29. oktober til den 27. marts - vil Norwegian flyve danskere fra Billund til Gran Canaria og Malaga. Der vil en enkelt gang om ugen - om onsdagen - være afgang mod ferieøen Gran Canaria, mens flyet tre gange om ugen i denne periode vil lette med afgang mod Malaga. Det er tirsdag, onsdag og fredag, at der er mulighed for at komme til den sydspanske by.

I perioden mellem 4. januar og 7. marts er der mulighed for at komme på skiferie, da Norwegian åbner en rute mellem Billund og Salzburg. Denne rute vil blive fløjet to gange om ugen.

Annonce

Ruterne fra Billund gør det nemt for vores jyske passagerer, der kan flyve direkte til den spanske sol eller de sneklædte østrigske alper.

Magnus Maursund, Norwegian.

Sætter skub i udviklingen

En analyse foretaget af analysebureauet Menon for Norwegian viste i 2018, at rejsende med flyselskabet, danner grundlag for 3200 arbejdspladser og en værdiskabelse på mere end 1,2 milliarder kroner i den syddanske region. Siden har Norwegian åbnet otte nye ruter fra Billund.

- Med de nye ruteåbninger sætter vi endnu mere skub i den udvikling til gavn for os og for de mange små- og mellemstore virksomheder i vestdanske turistbranche, der er afhængige af, at der flyves gæster ind til Billund Lufthavn fra mange dele af Europa, siger Magnus Maursund.

Norwegian har nu øget sin sædekapacitet fra Billund Lufthavn med 58 procent sammenlignet med vinteren 2008.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce