Annonce
Billund

Nu åbner Grindsted City Beach

Grindsted City Beach tager form. Pressefoto
Torvet i Grindsted er forvandlet til en bystrand. Officiel åbning lørdag.
Annonce

Grindsted: Torsdag morgen var håndværkerne i fuld gang på Torvet i Grindsted, men man skulle stadig have god fantasi for at forestille sig Torvet som den lækreste City Beach.
Torsdag eftermiddag er fantasi ikke længere nødvendig. Torvet har taget form med træterrasse med direkte adgang til strandsand og petanquebane, og i løbet af fredagen vil yderligere elementer komme til.
- Man kan da kun blive glad på vegne af borgerne og gæster i byen. Det ser rart og indbydende ud, og forhåbentlig vil rigtig mange både folk fra byen samt gæster udefra i sommerens løb nyde mulighederne og supplere med at handle lokalt, for vi har i den grad brug for et stærkt handelsliv til at hjælpe med at skabe liv og oplevelser i byen, siger borgmester Ib Kristensen i en pressemeddelelse fra Billund Kommune.

Grindsted City Beach åbner lørdag. Pressefoto

Grindsted City Beach åbner officielt lørdag, men man kan dog allerede fra fredag boltre sig i det fine sand.
- Som handelstandforening er vi enormt glade for den støtte, vi har modtaget til at sætte gang i byen oven på nedlukningen, og Grindsted City Beach bliver sammen med vores aktiviteter hen over sommeren forhåbentlig noget, der vil trække folk til centrum af Grindsted, siger Jonas Pedersen, der er formand for Handelsstandsforeningen i Grindsted.

Programmet for lørdagens åbning er torvedag med kræmmermarked, Superjumper og Live musik klokken 10 til 13.
Klokken 11 bliver Grindsted City Beach og petanquebanen officielt åbnet af borgmesteren, som også kaster de første kugler i den første petanqueturnering på Grindsted City Beach.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce